nálam okosabb emberek szerint mivel az OTP reális piaci részvényár az 2300-2600 között van , nem sok esély van a 4000 fölötti árfolyamra,de a közvetlen piaci szereplők mindig tudnak meglepetést okozni !
nem zavar elfersz itt te is... eso trend korrekciokkal.jon egy piaci hir es esest josolsz. a 2300 tamasz ameddig felette van swing.. nem nagy okossag:-)))
Azért nem kell menden nagyobb árelmozdulás mögött összeesküvést látni.
Amúgy meg sorozatosan fordult elő mostanában, hogy intenzív forint gyengülésnél gyengült a Richter és az Egis is. Nézd nyugodtan vissza az utóbbi két hetet!Ezeknek a "bevásárlós" elméleteknek ritkán van valóságos alapja!
Sajnos ebben a válságos helyzetben nem kell sok milliárdos veszteség ,elég párszáz millió is,hogy az egyébként is pesszimista hangulatú befektetők elforduljanak az Otp részvényektől. Beszélek a külföldi tőkésekről,mert amit mi itt csinálunk az jelentéktelen hatással van a részvényárakra. Még megemliteném, az Orosz és a Magyar állam igen erős nyomás alá helyezte az Otp-t. Tudod még ebben látnak mindig mártogatni valót. Csányi S. nincs könnyű helyzetben, de nem fogja feladni a remény hal meg utoljára.
Jaj, minden q előtt, és után ezt mondjá(to)k.
Már unalmas, hátha egyszer bejön, mi?
Teljesen mindegy, hogy van-e ukrán leány vagy nincs, a BOA :)-nak se volt, a DB-nek se, mégis sz@r mind. Azoknak volt nyeresége? Nem. OTP-nek volt? Volt.
Akkor b@ssza meg minden okostojás. Itt nem funda, hanem 1-2 közepes külföldi macskajancsi mozgatja a piacot. Mo.-t könnyű.
Holnap meg majd néztek, mikor réssel fel nyit az OTP. Ma az rv. bevásárlás ment, a rossz forint örve alatt.
Nem gyanús, hogy minden esett? Holott gyenge forint esetén a richter, egis mindig zúgott felfele. Ma miért nem? Mert be akartak vásárolni mégegyszer!
Nem állítok magamról tévedhetetlenséget.
Tréfásan, de elég pobtos prognózist adtam február 9.-én , ami eddig bejött. (Persze nem mindenki szerint)
Az a véleményem , hogy prognózisokat adni, jobb mint feleslegesen politizálni, ostobaságokat fecsegni.
A topic célja tálán erről szól.
Ha nagyon zavar benneteket, nem okoz lelkiproblémát, hogy ne írjak a szerintem várható árfolyamalakulásról.
Alapvetően saját célra elemzek.
OTP részvényesek ide!