Meddig varod a visszajovetelt? Nyilvan minel magasabban vagyunk a visszajovetel is magasabbra jon. En most 16800 kore max egyelore. Kicsivel ala esetleg.
Összeomlás? Nagyon várjátok... Egyszer biztos lesz, de most esik majd 200Ft-ot. Összeomlás az nem pár 100Ft ingadozás, hanem amikor 19-ről beesett 8-ra. Azt nevezhetjünk annak, a többi max korrekció...
az utasok még falatozgatnak a meleg étteremben, miközben a víz ömlik be a kazánházba, a kapitány már tudja nagy a baj, de a pánik elkerülése miatt nem riadóztat....
Öööö .... Az SP-re alapozott nyitás körüli mozgásnak alapból semmi köze a hosszabb távú várakozásnak. Max akkor, ha a nyitáskörnyéki mozgás nagyon eltér a várakozástól, de ma nem tért el. . Ha az a kérdés, hogy visszamegyünk-e 17 000 alá az már más tészta. Szerintem vissza fogunk. Lehet ma kezdjük, de nem sürgős, ráérünk még. Februárban kell majd valami aljat csinálni 17k alatt. Előtte pedig szinte bármeddig felmehetünk. . Cipeled? Dobod? Az már a stratégiád, jellemed kérdése. Én pld "gyűjtögető típus vagyok az életben is. Ki nem dobnék semmit, "majd jó lesz az valamire" címszóval. A legrosszabb mentalitás egy trédernek. Befektetőnek mondjuk jó ... :)
OTP részvényesek ide!