Továbbra is kétesélyes nálam, így csak 1 % shortom van. Kint megálltak, szerintem most gondolkodnak, hogy mi is történt valójában (igazából Trump nem vonta vissza az intézkedését, csak enyhítette).
Na akkor ma egyre járt az agyunk, én is kb. napi maxon short eladás és záró előtt fele vissza. Építkezés egyedül, volt benne nekem is részem, nem irigyellek, viszont ha kész, akkor nagyon fasza érzés lesz, hogy ezt egyedül alkottad.
Petrochelli üzem. :) Sokszor, de keveset. Épp aljzatbetonon a sor. (Vízszigetelés, hőszigetelés, fűtéscső stb...) Nem egy valami a szakembereknek, no de az én munkatempóm, ráadásul segítség nélkül ... . Aztán itt tőzsde is. Mindeközben ma szinte napi maxon zártam a shortjaimat. Egy részüket pedig visszavettem záró előtt. Érdekes alakzat van kibontakozóban a kötéslistás ábrázoláson. Nem biztos, hogy kiteljesedik, de ha igen ... Akkor holnap nagy zakó jön. Megjátszom ...
Ha lesz időm a betonozás közben majd rajzolok. Durván az érdekel - mennyire áraz jól a piac (negyedéves zárók és a jelentések között mekkora az eltérés) - kimutatható-e valamiféle trend az egyes negyedéves zárók alakulása között (egymáshoz, illetve önmagukhoz képest) . Abban egyetértünk, hogy az idei júniusi záróár extrém alacsonyra sikeredett. De ott van a chartban. Még abban is egyezünk, hogy a stopvadászat is benne van. Részárásban nem hiszek. Abban viszont igen, hogy történt egy nagyobb mértékű tőkekivonás a szuper állampapír miatt. (Erre ülhettek rá a stopvadászok.) Az a tőke pedig hiányzik ...
Törölt felhasználó2019. 08. 13. 17:05
Kíváncsi vagyok meddig örülnek még kint, igazából nem vonta vissza a szeptemberre tervezett vámokat, csak elhalasztotta vagy mérsékelte.
12700-750 között azért biztos, hogy nyílnak a shortok. 12300-450 között is nyílt, nem is kevés. Ezeknek a stopját én 12850 re tenném. Ahogy kinéz lehet már ma kiveszik a 12800 at. Ha nem ma akkor holnap (persze ez függ amcsiktól is). Én így látom.
Fene tudja, hogy van-e még benne short, szerintem a nagy részét már zárták korábban. Mákom volt, hogy ránéztem a kintiekre, még majdnem a napi maxon sikerült zárni.
12740 Nagyon jól tartotta magát egész nap (relatíve), szvsz emelkedésben vezető lesz sz OTP, 12850 átvitelekor indulnak a short zárások. (persze valószínűleg nem ma )
Törölt felhasználó2019. 08. 13. 16:04
Már világos, a twitter-huszár engedett egy kicsit.
OTP részvényesek ide!