Óráson nálam továbbra is megállón van, nagyobb tf-en meg long, így most kivételesen átvittem a longokat hétfőre, de összességében long szempontból kicsit rosszabbul néz ki, mint tegnap.
A lényeg ,hogy magasabb mint a 350 ez teljes beszűkülés,még ha felfelé törünk is ki valójában akkor is jön előtte egy lefelé(fals)elindulás ehhez csak annyi kell,hogy hétfőn a 380 alatt nyisson és ne legyen 400-al kezdődő max ár
Á én még így is tegyem össze a kezem,hogy pluszban zártam ezt,már 11.06-07.én elkezdtem venni halál szarul 11.15.én meg már 10 ezer alá esett,most meg visszamegy annyira (a certi)hogy 100 forintal az átlagáram felett van egy elbaltázott beszállóból ki kellett lépnem,mert nagyobb az esélye innen annak hogy rosszabúl járok mint,hogy nem.
dede, ugyanis tegnap még nem tudtuk ma mi lesz, ma meg már tudjuk hogy ma sőt azt is hogy tegnap mi volt, viszont még azt is tudjuk holnap mi lesz és azután, szóval többszörösen is okosabbak lettünk :)
Kiszálltam a long certiből 1188 on 100 ft nyerő is volt rajta darabonként most semmi nincs mozi,shortot még nem merek nyitni talán hétfőn alacsonyabb nyitóval mint a mai záró és akkor megyünk lefelé amit sejtesz te is.
OTP részvényesek ide!