A Concord nem nagyon kedveli az otpét.. De ezeknek nem sok a jelentősége, Én nem láttam még hogy az otpé hevesen reagálna célár emelésnek vagy csökkentésnek...
ezek nem sima lekötött betétek, hanem betétmixek. Különbség az, hogy csak egy részére ad ennyi kamatot a pénzednek, a másik részét viszont cserébe be kell fektetned egy kockázatos CIB alapba amin viszont szépen bukhatsz is!
Ilyen konstrukcióban nem ritka a 12%-os kamat sem, lsd Otp és származtatott alapjai.
hát én azt láttam eddig, hogy a dax jó nagy kilengésekkel de követi a dow-ot, bár nem értem, hogy miért ... a világ talán ennyire függ amerikától? lassan ha egy texasi cowboy eltüsszenti magát akkor nálunk 10 %-t esik a tőzsde ... de mire fel?
Új betétlekötési akciókkal jelentkezik október 6-ától a CIB Bank - forintban 9,50%, euróban 4,20%-os kamatot ajánlanak magánszemélyek és egyéni vállalkozók forint és deviza lekötött betéteire vonatkozóan.
A CIB Fiókokban leköthető betétek: 3 hónapos CIB Betétmix HUF betét lekötési akció (9,50% kamat/EBKM), valamint 3 hónapos CIB Classic Euró betét lekötési akció (4,20% kamat/EBKM).
CIB Internet Bankon leköthető betétek: 3 hónapos CIB Elektronikus forint betét lekötési akció (7,00% kamat/EBKM), valamint 3 hónapos CIB Elektronikus Euró betét lekötési akció (4,20% kamat/EBKM).
csak azt tudnám, hogy A dax MINEK ÖRÜL??? CSAK NEM OLDÓDOTT MEG GÖRÖGORSZÁG??
Törölt felhasználó2011. 10. 07. 16:29
Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az a célár, amit az elemzők mondanak? Alapból hurrá optimista, mikor medve piac kezdődik, akkor meg kis mértékben csökkentik, így még mindig bika piacot mutatva. Van egyáltalán ezeknek értelme?
OTP részvényesek ide!