Kedves részvény tulajdonosok ezentúl ha tudni akarjátok ex vételét eladását akkor watsont figyeljétek mert a két személy ugyan az! lehullt a lepel ex= watson!
Belém fojtották a szót ezért újra írhatom! A már ismert bizonytalanság miatt a részvény folyamatosan csorogni fog lefele, szerintem, akár 400 vagy az alá is mehet, a választás után viszont ha marad a jelenlegi hatalom akkor igen hamar akár 1000ig mehet fel, viszont ha az ellenzék nyeri a választást akkor ez a részvény sokat fog szenvedni szerintem és akár 50.100 forintig is eshet! ezért adtam el a részvényemet mert ezt a kockázatot én nem vállaltam, mindenki döntsön meglátása szerint, de engedje hogy a fizetett beültetők döntsenek helyette, én nem mondom azt hogy adni kell, és azt sem mondom hogy venni kell mindenki döntsön meglátása szerint.
Ezt írtam! a topik indítóba te mást látsz? Kedves opus részvényesek itt mindenki kifejtheti a véleményét az opus
részvényről! pró és kontra mindenki elmondhatja mért jó vagy épen mért
rossz a részvény! itt nincs elfogultság! a személyeskedést vagy csúnya beszédet nem tűröm, de hogy mért várja le vagy fel azt szabadon lehet! én nem vagyok elfogult egyik irányba sem.
Kedves opus részvényesek itt mindenki kifejtheti a véleményét az opus részvényről! pró és kontra mindenki elmondhatja mért jó vagy épen mért rossz a részvény! itt nincs elfogultság! a személyeskedést vagy csúnya beszédet nem tűröm, de hogy mért várja le vagy fel azt szabadon lehet! én nem vagyok elfogult egyik irányba sem.
OPUS Topik M2