Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
Hát ha shortot nyitottál akkor vedd vissza, bár ez függ attól milyen forgalommal megyünk 6200 fölé, mennyire megyünk fölé stb.. egyenlőre szvsz ülj a fenekeden. (Vagy ne) tudok mellékhatások tekintetében...
uhh kelhettem volna később is egy 5percel, beraktam a shortot 6150-re lementem kajáért feljövök már elvan adva.. pedig akkor huzamosan 6130 volt még, most meg már 6175-ért viszigetik. Na ez az én formám.
Sziasztok! Ebbe a pillanatba keltem fel, de mehetek is vissza, a MOL-ba vettem bele tegnap longot, ez szívat a legjobban.. OTP-vel is sokkal jobban jártam volna!:( OTP shotot akkor megcsináljuk? 6150-nél feljebb lehet nem nagyon megy lemaradni meg nem akarok.
Skacok, ha lehet más topicokban ne hivatkozzatok rám, mert még a végén azt gondolja valaki rólam hogy futtatom magam. Nem vagyok se okosabb, se ügyesebb mint más régebbi kolléga, mostanában mákom van. ennyi .pls. :)
Cso Werkaz, lassan bedobok egy OTP shortot, nem tartasz velem? Habar ma fel 3-kor figyelni kell elegge.
Legalabb jol nezett ki a revizor??? :)))
Törölt felhasználó2006. 08. 15. 10:46
Sziasztok, jó reggelt!
Olvaslak Titeket, csak írni nem nagyon tudok, mert itt irtó lassú az internet.
Hát érdekes ez az egész helyzet... Szerencsére tegnap ami kis pénzem elérhetõ volt, sajnos nem sok, még gyorsan vettem 271-en eurót... Ez az egyetlen tuti trend, úgy látszik.
Furcsa ez a helyzet a részvényekkel, hogy se föl, se le. Vajon mire várunk?
Lindus, én is reménykedtem még egy augusztusi kis emelkedésben, de lehet, hogy tényleg megvárják a külföldiek azt a 2-3 hetet, amíg olcsóbban lehet majd válogatni a részvényeinkbõl. ( Bár az otit még mindig van, aki rövidtávon is fölfelé várja.)
linda topicja
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)