Ámde én aki nem játszadozni születtem,
sem pedig tetszelgő tükörnek udvarolni.
Én akit durván véstek, a szerelem fénye nélkül.
Riszáló nimfák előtt nem feszíthet , mert megfosztották attól, mi szép arányt a természet terem.
Becsapva termetemmel , torzultan, félig készen , idő előtt küldettem e létező világra .
Bénán s idétlenül , hogy a kutyák megugatnak,
ha elbicegek előttük.
De e fuvolázó békekorban , nem is tudok mással szórakozni,
minthogy a napon nézem árnyamat és önnön csúfságom magyarázom .
És mivelhogy nem játszhatom a szerelmest,
hogy eltöltsem a csevegő időt,
úgy döntöttem gazember leszek s útálom e kor hiú gyönyörét .
Cselt szőttem hát...............
Bagollyal még nem volt bajom, az kb 1 hó mire kiderül, jó bagoly, hóbagoly v. álcázott görény?
Én férfi létemre a virágot kedvelem.
Állatnak magamnak is sok gondot okozok, az ápolásom egy vagyonba kerül és még mi jöhet?
Ollan jó volt olvasni az outsiderben, mennyire szeretik az állatokat, a nagy szívük. De hogy szkunkszot is beengednek?
Iszonyatosan büdös, egy darabig biztos kerülöm.
Apóca, nem versenyez itt senki, ez itt egy kölcsönkért panellakás, amit kulturális célokra kibéreltünk.
Saját szabályokkal.
Elsőre mindenki érdeklődése megtisztelő. Üdv, ha brillírozni akarsz, ha bárkit bántani, tünés.
Mármint nekünk, azután lehet egyedül a falra firkálni.
A 19,25-ös hír minden sportszerető embert meg kellett, hogy rázzon. Ellenfél nélkül maradt a Kraft Foods. Akkor ki lesz a partnere, miért lépett vissza az ellenfél? Kiütötték?
Egyszer - hangversenyen , kis szünetben a két tétewl között ), mellettem vki. vadul elkezdett tapsolni, tán még hogy volt4 meg ilyenek.
A döbbent csendben szép lassan sült le a sznob képéről a bőr. A tényleges szünet után nem ült vissza.
Beleszólni egy felolvasásba?
Társaságban?
Kultúrest