mutasd meg a feleségednek, ő érteni fogja:) két fontos dolog: 1. tényleg csak félpuhára kell előfőzni 2. ki kell hűteni panírozás előtt, akkor lehet jól dolgozni vele megéri kipróbálni, aki szereti a zellert, sült hússal nagyon finom zöldségköretként a szósszal:)
ja, és egy kis off: nem szeretek receptekről írni, de ezt most muszáj: ma kaptam gyönyörű hófehér belsejű zellert és a sült hús mellé megcsinálom a kedvenc rántott zellerem: szeletekben kicsit előfőzöm fele tej és vízben, kis só, bors, fokhagymát is teszek a főzővízhez, aztán kiveszem a szeleteket és ha kihűlt, panírozom, liszt, tojás, és a zsemlemorzsához reszelt sajtot és aprószemű zabpelyhet is teszek ---- aztán a főzővízből vajjal és sok petrezselyemmel mártogatóst készítek ez nagyon finom kaja:) off vége
ma megint sikerült a 4ig-ben egy szép nagy nyereséget összehozni az 1940-es, aztán az 1920-as eladással ---- és nagyon jól tettem, hogy eladtam 1920-on is, mert nem szeretem a "kettészakítottságot", hogy drukkoljak felfelé is és lefelé is --- így csak lefelének drukkoltam és meg is kaptam 1820-on vissza újrakezdésként holnap érdemes lesz megpróbálni benne az 1780-1730-at szerintem vételre , ha így marad az elromlott hangulat egyet sajnálok: est-et ma nem vettem a leszúrásban, pedig szépen lehetett volna adni konzum-bruhaha megint alulteljesített, azt a 260-as eladást jól tettem opusban adtam túl korán, de nem bánom, szép lett a nap így is köszönhetően a 4ig-nek
Kisbüfik topikja