Topiknyitó: Portfolio 2017. 10. 04. 08:38

Hárommilliárd forint jut jövõre hangszerekre  

Ugrás a cikkhez
A kormányzat hárommilliárd forintot szán elektromos zongora, pianínó, zongora beszerzésére, írja a Magyar Idõk. Elektromos zongora, pianínó, zongora, feladataikhoz szabottan ezek egyikébõl kapnak majd az iskolák jövõre, további
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2017. 10. 04. 12:58
Előzmény: #3  elemes
#4
persze nyilván csakis erről lehet szó, hiszen ti úgy csinálnátok, úgyhogy természetes hogy ezzel vádoltok...
elemes
elemes 2017. 10. 04. 09:24
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#3
vagyis egy haveri zongorakereskedő kap 3 milliárd forintot, és még a statisztikákban is jól mutat, hogy az oktatásra ment el 3 milliárd forint.

pont olyan, mint ahogy az egyházi iskolák cifra épületeit felújítják mészároslőrinc építőipari cégei, a pénz tehát saját zsebbe megy, de lehet verni a mellyünket, hogy a GDP mekkora részét fordítottuk az oktatásra.

közben meg pont nem.
Törölt felhasználó 2017. 10. 04. 08:38
Előzmény: #1  portfolio
#2
Miért nem lepődök meg hogy így címeznek... "Hárommilliárd forint jut jövőre hangszerekre" "A kormányzat hárommilliárd forintot szán elektromos zongora, pianínó, zongora beszerzésére, írja a Magyar Idők." Az igazság pedig az hogy az iskolák felszereléseit újítják, csak hát erről nem írnak itt, mint a kórházak fejlesztéséről sem (csak a stadionokról..) ... semmi baj majd mások elmondják az embereknek az igazságot..

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek