Néztem a BÉT honlapján én is..
Szerintem ettől nem dől össze a világ..
100 ezer Ft-os pénzbírság...
Máskor jobban kell figyelni a cégnek a szabályok betartására. Volt már ilyen pár évvel ezelőtt,én is olvastam róla.
Ez mellékes hír most, a Frankfurti kötéseket látva! :-)
Monster:
Nincs teljsen igazad! Igazad lenne, ha "csak" az az egy 7500 db-os kötés tértént volna!
Csakhogy, ahogy láthatod ezután még két nagyobb kötés is történt!
Ahogy bemásoltam ide!! Az egyik 13 ezer db-os volt, a másik 15 ezer db-os!!
Ja, és tegyük hozzá, Franfkurtban még nem volt tőzsdezárás. Még lehetnek nagyobb kötések!!!
Ja, és az elmúlt 1-1,5 hétben szinte majdnem minden nap ilyen nagy kötések történtek, 1-2 napot leszámítva!
A TREND-et kell itt figyelni Monster!
Az elmúlt napk Frankfurti kötéseiből most az látszik, hogy egyre nagyobb az érdeklődés és nem csak kisbefektetők szállnak be, sőt!!!!
Azt biztos figyelted, hogy pl. pénteken volt egy 25 ezer db-os kötés is, és egy elég komoly 96 ezer db-os is(bár az utóbbit csak az egyik német honlap írta ki)
Csak számolni kell!!!
A mai nap forgalma Frankfurtaban egyelőre:
kb. 35-37 MILLIÓ FT, azaz kb. harminchatmillió Ft!!!! :-))
Most akkor ki is a tudatlan és kit kell piszkálni? :-))))) Ne értsd félre, nem rád utalok!
Ez csak egy költői kérdés! Bárkinek szólhat!!!
Én csak a tényeket írom be ide, és az érdeklődők el tudják dönteni, hogy igazak-e vagy nem....
Vegyetek bátran KONTROLL alá engem és saját magatok is ellnőrizzétek, hogy ki beszél itt butaságot, ill ki nem!!
Üdv. BB
Szerintem ettől nem dől össze a világ..
100 ezer Ft-os pénzbírság...
Máskor jobban kell figyelni a cégnek a szabályok betartására. Volt már ilyen pár évvel ezelőtt,én is olvastam róla.
Ez mellékes hír most, a Frankfurti kötéseket látva! :-)
Monster:
Nincs teljsen igazad! Igazad lenne, ha "csak" az az egy 7500 db-os kötés tértént volna!
Csakhogy, ahogy láthatod ezután még két nagyobb kötés is történt!
Ahogy bemásoltam ide!! Az egyik 13 ezer db-os volt, a másik 15 ezer db-os!!
Ja, és tegyük hozzá, Franfkurtban még nem volt tőzsdezárás. Még lehetnek nagyobb kötések!!!
Ja, és az elmúlt 1-1,5 hétben szinte majdnem minden nap ilyen nagy kötések történtek, 1-2 napot leszámítva!
A TREND-et kell itt figyelni Monster!
Az elmúlt napk Frankfurti kötéseiből most az látszik, hogy egyre nagyobb az érdeklődés és nem csak kisbefektetők szállnak be, sőt!!!!
Azt biztos figyelted, hogy pl. pénteken volt egy 25 ezer db-os kötés is, és egy elég komoly 96 ezer db-os is(bár az utóbbit csak az egyik német honlap írta ki)
Csak számolni kell!!!
A mai nap forgalma Frankfurtaban egyelőre:
kb. 35-37 MILLIÓ FT, azaz kb. harminchatmillió Ft!!!! :-))
Most akkor ki is a tudatlan és kit kell piszkálni? :-))))) Ne értsd félre, nem rád utalok!
Ez csak egy költői kérdés! Bárkinek szólhat!!!
Én csak a tényeket írom be ide, és az érdeklődők el tudják dönteni, hogy igazak-e vagy nem....
Vegyetek bátran KONTROLL alá engem és saját magatok is ellnőrizzétek, hogy ki beszél itt butaságot, ill ki nem!!
Üdv. BB
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...