Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Miért ne lenne? Ez a jövő cége itt fognak majd sorban állni! Anno a set ről sem hitte senki, hogy 880 lesz most még erről sem, ha Kbr beindulnak lesz ez 200!
En nem tudok se le, se folfele mutato grafikont csinalni, csak a mult adatait osszegzem es a kialakult osszefuggesekre probalok ramutatni. Itt befejeztem, de bufikben vagyok.
Bíróság meg lesz ahogy olvastam itt!Hacsak nem úgy jarnak majd itt a részvényesek mint az Ott-One, es Set Group ban!Ott is mind a mai napig csinálják az Eticar rendszerét!Abba meg egy másik barátom szerelmesedet bele!Ki is tömték 600ft átlaggal!Borzalmas! Balentum pár órája bevallotta, hogy beragadt ide! Olvassátok vissza!Ezért inkább felfele mutató grafikonokat csinál!Vagy most akkor hívjam Hathornak???? Ezért írtam, hogy csalódtam Balentumban!Nagy olvasója voltam!Mostmár csak voltam! Miért is csinálja ezt Balentum itt?Hogy friss pénzt vonzzon be ide a kicsiktől, hogy vegyék meg ennek a szélhámos társaságnak a papírjait, de lehetőleg TŐLE! A baj az, hogy egyértelműen tudja milyen itt a cégvezetés, de csak ferdíti a valóságot!
4 hete, minden nap egy kicsi csomagban adom, és 8 évig tartottam!Akkor amikor veszegettem nem volt vele baja senkinek????A többi Pannergy részvényesre való tekintettel vállaltam fel magam, és írtam be, hogy én adom/illetve pár ügyfelem IS! Mindegyikünk hasonlóképpen látja az ottani problémákat!Elfogadták, és többen megértették!Hazugságot találtál ki amikor azt írtad ide, hogy "Gyalázom!".Semmi olyan kommentemet nem tudtad ide hozni ellenem, bizonyítékként, ami ezt alá támasztaná, hitelt érdemlően! Témát lezárom! Azt viszont majd meséld el kérlek, hogy helyetted miért Hathor válaszol????
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi