ÜDVÖZLÖK MINDEN FUSO RÉSZVÉNYEST ÉS SZIMPATIZÁNST ÉS KÍVÁNOK NEKIK SOK SIKERT ÉS JÓ FÓRUMOZÁST!:-)
(Ellenben megkérek minden rosszindulatú, gyűlölködő, rágalmazó, részvénnyel nem rendelkező fórumozott, hogy ezt a fórumot kíméljék meg a jelenlétüktől és a károgásuktól! Köszönöm!)
Bár az ember nem mindig magának köszönheti hogy bukik, pláne az ilyen kis mutyis papírokon. Én magam az econeten kerestem óriásit annak idején, majd veszítettem el majdnem mindent. Mutyi miatt.
Te egyet felejtesz el az egész tőzsdézésről! Vannak emberek akik buknak a részvényeken és vannak emberek akik nyernek! Ez még világ a világ mindig így lesz! Hogy Te a vesztesek közé tartozol az magadnak köszönheted!!!!!
No comment! Te soha nem fogsz változni!:) Nálad pesszimistább, rosszindulatubb embert nem látott a világ!
Nem gyanúsítotott vagyok, csak próbáltam szegényt képbe helyezni, hogy miért hívhatták be!
az új vezetés, aki "elfelejtette" bejelenteni az mnb büntetést meg az ügyészségi vizsgálatot, és a szavazati jogokat sem közölte hónapokig, amint az üzleti tervét sem?
Mindent tudok a történtekről,nem most kezdtem.Egyet viszont nem szajkózol a történetben(ÚJ NÉVVEL és VEZETÉSSEL!!!) működik tovább a cég,az ügy kipattanása óta.A hatóság előtt az felel,aki abban az időben felelős döntéseket hozzott.Az új vezetés ebben érintetlen marad mindvégig,és ez a lényeg a többi hülyeség.Felbeszélőnek nem tartanám magam,már ezt régebben tisztáztuk,ahhoz már túl sok meglévő darabszámom van, hogy egy felnél kiszórjam.NEM CÉL!!
FUSO: RALLY!!!
(Ellenben megkérek minden rosszindulatú, gyűlölködő, rágalmazó, részvénnyel nem rendelkező fórumozott, hogy ezt a fórumot kíméljék meg a jelenlétüktől és a károgásuktól! Köszönöm!)