ÜDVÖZLÖK MINDEN FUSO RÉSZVÉNYEST ÉS SZIMPATIZÁNST ÉS KÍVÁNOK NEKIK SOK SIKERT ÉS JÓ FÓRUMOZÁST!:-)
(Ellenben megkérek minden rosszindulatú, gyűlölködő, rágalmazó, részvénnyel nem rendelkező fórumozott, hogy ezt a fórumot kíméljék meg a jelenlétüktől és a károgásuktól! Köszönöm!)
Szánalmas vagy,de adok kölcsön mert jó "vállalkozó" vagyok, aki segít a megkeseredett,bukott, enyhén deviáns, viselkedési zavarokkal küzdő, nem "goj" egyedeken........:)
Csak,hogy jó napod legyen,legyen miből inni!:)
Ez a "goj duma" komolyan mondom.....mennyi alja embert össze hordott a szél!
Én még csak válaszra se méltatnám az ilyen alja nem "goj" "embert" medve úr!!!!!
Ne foglalkozz vele megunják majd!:)
Nagyon durva egyesek mit megengednek itt maguknak illuminált állapotban, de az már nagyon sok,hogy valaki ennyire,kárörvendő,hazug,rosszindulatú legyen,ez már nem normális,még annak tükrében sem,hogy beragadt a kreditbe,és próbál minden más papírba belerúgni,csak,hogy ott jobb legyen a helyzet!
Nem semmi!
Jó reggelit :)
Tegnap nem nagyon követtem a fórumot, ezért ma visszaolvasgattam.
Ha nem tudnám hogy áll az árfolyam, akkor is ki tudnám következtetni, mivel amint kicsit elindul felfelé, rögtön megjelennek az ominózus emberkék és elkezdik tolni a lehúzós dumát. Ezen már csak mosolyogni tudok. Egy dolgot becsülök bennük: a kitartást. Hogy nem unja meg valaki ezt folyamatosan csinálni... :)
Na de jó kereskedést mára mindenkinek.
Törölt felhasználó2013. 01. 22. 08:37
naaa mi volt itt?
látom mama megint nyomta a szokásos műsor )))))
FUSO: RALLY!!!
(Ellenben megkérek minden rosszindulatú, gyűlölködő, rágalmazó, részvénnyel nem rendelkező fórumozott, hogy ezt a fórumot kíméljék meg a jelenlétüktől és a károgásuktól! Köszönöm!)