meg is csináltam a véleményem. háromszög, csökkenő forgalom, majd eladói nyomással lefelé kitörés nagyobb forgalommal. link
Sajnos ez a véleményem. sorry ha megindítja a dolgokat lefelé, de legalább előbb túl leszünk rajta.
szóval kitört lefelé. én felfelé vártam a kitörést, meg is szívtam. most már megtartom, mert idén nem akarok veszteséget realizálni... mindazonáltal tudom hogy lejjebb fog menni és nem dumálom fel pusztán azért mert benne vagyok. kockáztattam, így jártam.
kicsit lehet túlzón fogalmaztam, elnézést miatta :) a lényeg, hogy a buy & hold nem hoz annyit manapság... hullámokon kell lovagolni. persze mindenkinek más a stratégiája. és a stratégia attól is függ, hol volt a beszálló. de itt lehetett érezni hány nap után fullad ki az egész, a többi lehet sokunkat váratlanul ért, de eleget vergődött ezen a szinten ahhoz, hogy aki lentebbről volt, az rájöjjön hogy érdemesebb dobni, mert lefelé tart tovább...
így is van. szerintem 600 környékéig fog vergődni... ott majd bepánikolnak a 340-400 körül beszállók, és eldobják... le 550-500ra majd ott már venni kezdik... és részvétem akik 300-400tól tartják és nem lovagolják meg ezeket a hullámokat... 650-700nál már ki kellett volna szórniuk...az okosabbja talán meg is tette. a többi már jobban jár ha csak ráhigít lejebb... legalábbis most ezt kell mondjam, annak érdekében hogy nehogy valaki eladni kezdjen :D
Az államosítás módszeréről természetesen lehet vitatkozni,de mint te is említettél egy példát és trafik mutyinál is meg lehetett csinálni. Jelenleg mint részvényes annyira nem érdekel a mikéntje...
FHB:Most vedd!