Kiváncsi vagyok,hogy a cég tájékoztatja e a részvényeseket,hogy a Vagyonfelügyelő a 15 nap alatt reagált-e a Bíróság döntésére, hogy a NAV-ot vissza kell helyeznie a Hitelezők közé. Végül is mindegy,mert SZVSZ nem oszt,nem szoroz ha reagált is. Mindenképpen a II fok ............................. A 15 nap letelte után 8 nap SZVSZ !!!
Én erre azt szoktam mondani, nem az a lényeg, ki mit gondol, az a lényeg, én mit gondolok. Hathor soha nem azt gondolta, mint màs, amit mindenki gondolt, az szàmàra nem volt érdekes. Szembe ment a tömeggel, mocskosul gazdag is lett.
Igen, a szakemberek... Kb mint a dartsos majom. Nagy fricska ez nekik. Mekkora okoskodasok, lebeszelesek mentek opus formban is 5 10 kozott... Zsidai? Istenem, a szakember.
Utána meg tőzsdés haverok hülyének néztek engem is amikor a 48-50 körüli ajánlatnál elkezdtem újra venni.....bár most ESTbe sok ismerősöm benne van de csak kisebb pakkokal hogy ki ne maradjank.
ez a történet jól jellemzi a brokik hozzáállását, fanyalgását az ML papírokhoz. Zsiday dettó ugyanez, óriási daccal viseltetnek az opus, konzum, appenin iránt, mert nem tudják lenyelni, hogy ilyen még nem volt a BÉT-en, és kimaradtak az utóbbi 20 év legnagyobb ralijából. Sajnálom ezen alapkezelők ügyfeleit, nehéz lehet feldolgozniuk, hogy a "nagy tudású szakembereik" fanyalgásaik miatt estek el 2 szám jegyű hozamtól :-)
Est Média