Szeretném, ha nem csak azért húznák ilyen módszeresen, mert a csődegyezségben szereplő hitelezőknek akarnak pályát, és teret a kiszóráshoz! Viszont egy erős Apával,- ha azt előbb tudjuk meg ki lesz-vélhetően ők sem akarnak kimaradni, kérdés mennyire hiányzik az egykor befektetett vagyonuk. A sorrend nem mindegy, mi jön előbb a részvények, vagy az Apa. Ha egy kicsit be is borítják, akárki is lesz szerintem is idén jó az esély utolérni Set - et.! Ha pedig Apa >mint akárki akkor jobbak is lehetünk. Ha ilyen elegánsan fűzik tovább akkor nem kell izgulnunk! Visszanézve nagyon szép volt!
Remélem amikor eladó túlsúlyos lesz, akkor is ilyen szépen vezetik majd, és nem csak a tűfoka előtt az utolsó pont ahol el tudod adni! Vagy majd csak a gödör alján..., ott meg már minek.
és miért irta meg index minek szellöztetett.és ezek a forgalmak már lehet nem speka,mondom ha tényleg fideszes lesz akkor nyugodtan lehet venni benfentesre ugyse lesz semmi.és akkorr nem is csodálkozom hogy itt tartunk.
Én nem így nézem már hogy mennyi %.Az hogy honnét indult az egy dolog és az is annó honnét ment le oda.Mert azt is végig néztem sajnos.Engem jobban érdekel az hogy mi van ma mint a tegnap.És mi lesz holnap.Mert nagyon okosan és megfontoltan nyomták 100 fölé.Ahonnét már könnyebb lesz nekik.Voltak nagy emelkedések közben de másnak már megfogták és vissza is nyomták.Folyamatosan mentünk felfelé szinte minden rést betöltve.Ezt sokszor nem mondhatnánk el,Arra következtetek hogy most komolyak a szándékaik.És felépít szépen lassan ezt a várat és nem csak bekenik sárral.Nagyon kíváncsian várom már hogy mi lesz.És talán nem is a standart a cél.Miért ne lehetne a prémium csoport?
Hát hogy milyen szagú azt nem igazán tudom.Én nem szoktam hasonlítgatni egyik részvényt sem a másikhoz.Emberből sincs két egyforma.De a jövőhét nagyon érdekes lehet.És pénteken akár már a 200 közelében is zárhatunk véleményem szerint.Inkább lesz jó hír mint rossz.
Pont ez az amit nem is igazán tudunk feldolgozni.És még rejtély hogy mi is lesz még!Elég sok pénzem van benne és pár Ft is sokat számít.De ennek ellenére végig néztem eddig is és ezután is így fogok tenni míg meg nem áll valahol
Est Média