Még egy ideig megy az időhúzás, hogy a baráti kezek összes részvényei elkeljenek 1-2 Ft helyett 40 körül, aztán f.a. (eddig hónapok óta minden aukciónál eladtak ügyesen bújtatva min. 10 000, max 20 000 db-ot)
Épp ez a gond, hogy csak az ellenségnél jelent meg cikk. (index=Simicska média) Ha a Neres fiúk jönnének, már meg lenne a jóváhagyás, így viszont elkaszálják őket. Nem képzelitek, hogy a Fidesz beenged a saját tőzsdéjére egy ellenzéki céget? Ha így is tenne, csak kínlódás lenne az életük, mint eddig is, de képtelenség. (bírságok, karantén, csőd, Nav stb. stb.)
Azon nevetek, hogy a tuloldalon most ex azon problemazik, hogy a sok ceg mind mas lakas, tehat "csak" szomszedok. :) Nekem igy is tokeletes, folyosoi pletykak, infok, stb. No meg, nehogy egyszer mind az Estben landoljon, hazon belul... Meglatjuk, jo ez igy!
Én Trump győzelmében hittem, az angolok nem leptek meg, viszont a skótoknál a függetlenségi szavazáson azt hittem,hogy elsöprő lesz a független pártiak. Sajnos nem így lett. Lesznek még itt érdekes dolgok. Irország-észak írország, olasz dél-észak, spanyoknál sem zárták le az ügyet, Csehszlovákia sem 1-2 napon belük vált szét. Egy biztos,hogy nem tudunk semmit sem és nagyon bizakodók vagyunk , ezért kitartunk a végsőkig.
Törölt felhasználó2018. 02. 21. 21:19
Mire számítotok? Mit fog csinálti szerintetek ez a cég, amikor lemegy a csőd? Elvileg lesz egy üres nyrt, ami gazdatest lehet. Kérdés ki szerint mire?
Est Média