ja, hogy a portfolio adat nem stimmel... így már megvilágosodtam, ezért nyilatkozta minap Zsiday hogy kb 1MRD-ot ér a cég. Köszönöm! Akkor Portfolio megint levizsgázott :)
Kezdek felocsúdni. Nincs itt nagy gáz, nem lesz itt akkora pánik. A kétkedők majd nézzék meg, hogy ha alsó limitre is vágják holnap, akkor is lesznek akik porszívózzák. Nyílván a bennfentesek tudták azt csütörtök-pénteken, hogy nagy a baj AV-nél, és mégsem öntöttek több milliót ránk, nem lett alsó limit, pánik meg főleg. Most a hozzám hasonló kisbüfik pánikolnak, de remélem, hogy gyorsan lenyugszik mindenki és helyén kezeli a dolgot. Nem lesz gond, a mai nappal életbe lépett a bennfentesek által már eddig is tudott forgatókönyv.
Ezzel nem vagyok tisztában, minden kiigazítást köszönök. Én össz részvényszámmal számoltam ami a portfolio oldalon jelent meg (függetlenül attól, hogy közkéz, vagy sem).
Ez offtopic lesz: Plotinusnál azért 36000 körül van az a rv szám amit te 400.000-nek írsz, mert a többit már az RT visszavásárolta, 1 éven belül vagy bevonja, vagy ha akarja apport ellenértékeként használja.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A