Én is arra gondoltam, hogy felfüggesztést kérnek de: Andy Vajna azon kívül, hogy megvásárolt egy céget amelynek 5%-os EST pakettja van, sosem tett egyetlen bejelentést sem ami arra utalt volna, hogy további tervei vannak. Nyilván mi arra számítottunk, hogy nem véletlenül vásárolt. Azt nem tudom, hogy elég indok-e egy felfüggesztés kéréshez, ha egy 5%-os tulajdonos meghal. Illetve azt sem tudom, hogy ha cég kérvényezi akkor a BÉT ezt autómatikusan jóváhagyja-e.
5-600 ezer rv-t egy átlagos napon eladtak az elmúlt hetekben (nyilván vevő is volt rá), most nem 1-2 M lesz az eladói oldal, én 5M-t írtam de nagyon boldog lennék ha csak annyi lenne mert az SCS igazát bizonyítaná, hogy a NER egységesen tartja!
Törölt felhasználó2019. 01. 20. 18:11
Lehet füge bejelentès miatt.Az èjjel megbeszèlhetik a ,hogyan tovàbbot.
En ezt a számot kb 1,5 -2 millara tennem mármint a határt pl sok bekakilt v mas stratégiát választó eleg 40-50 emberke akik eladnak 30-40 k-t/ kopf Kitartas!!!!!! 100 ala nem varom legrosszabb esetben 80 de a kb 106 kell h fogja!!
Részvétem a családnak! Én nem csodálkoznék, ha a befeketetők egy jelentős része átmentené magát olyan papírba, amelyben a viszonyok rendezettebbek, viszont hasonlóan "ugrásra kész". Én cryptoban már lenyeltem pár békát és megtanultam, hogy asap, érzelmek nélkül (akár veszteséggel) el kell adni az olyan befektetést, amelyben fundamentális problémák jelennek meg. Egyrészt valószínűleg növelhető a pakk, másrészt más befektetésen visszahozható a veszteség. A tartáshoz nagy türelem és pénzügyi erő, stabilitás kell.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A