szép kis összegek az már biztos, de hogyha kijátszák a phylaxiát úgy hogy nekik/nekünk semmi nem elsz ebből akkor kilövöm magam a déli sarkra. Nem hiszem, hogy ezt igy meg lehet csinálni, ilyen pofátlanul miközben a "kicsik" csak pislognak..
De akkor már tudták, hogy az övék lesz. Tényleg kezdem úgy érezni, hogy ma már csak a gagyi maradt a Holdingban. Talán a rádió és a molekula részesedés ér valamit.
Én el nem tudom képzelni rövid távon k ikereskedik ezzel a papírral, itt csak beragadt van, aki rövid távra vette az eladta már. Meg ezzel Ft-ozni?? Vicc! Csak itthon csomó papír van amivel lehet napizni és forgalom is van bennük, nem mint ebben.
Igaz azt se felejtsük el, hogy aki most vesz annak 55ön már 20%ot hozz, dehát ki tudja mikor lesz ez 55?? Mióta itt cövekelünk már, ezek alapján a "tényezöknek" (ha vannak egyáltalán) nem fontos még ki tudja meddig foglalkozni ezzel a sz@rral. Az 5ös könyv megárt beszél felfelé, talán 1 millió is van eldáson, ninc soylan elvetemült aki megkockáztatja egy rally indítását igy.
Nem tudom már mit gondoljak, de ezek akik itt állnak eladáson nem tudom elhinni, hogy ekkora kockázatot vállalnak 10-10% haszonért. Persze kérdés mennyiért jutottak a részvényekért??
Sok itt a kérdés, kevés a válasz és sok a találgatás..
Erősödő Phylaxia