"Erre rájátszottak a benfentesség "ruhájában" tetszelgő fórumtársaink is!"
Erről beszélek.
Erre mondom én, hogy ez rosszindulatú, személyeskedés.
Ami érthetetlen, hogy kinek jó.
Akik ott voltunk megkértek bennünket, hogy ne kereskedjünk mert egyenlőre, ami infóhoz jutottunk, az benfentes infónak minősül.
Se ne éljünk vissza bármilyen formába ezzel.
Ezért nem írt be senki konkrétumot közülünk.
Részemről, befejezettnek tekintem az itteni fórumozást ilyen formában.
Ezentúl csak ritkán fogok itt megjelenni.
Megértem Művezetőt, és másokat akik, nem vagy alig írnak ide. Én is ezt fogom tenni.
Viszlát!
A közgyűlés elfogadta a menedzsment ösztönző részvényopciós programot is, amely a vezetők részvényszerzését meghatározott részvényárfolyam eléréséhez köti. Az ötéves program első egyéves terminusában a vezetők akkor jogosultak a részvényekre, ha bármely egymást követő 10 tőzsdei kereskedési napon az árfolyam eléri az 50 forintot. A további terminusok célárfolyamai: 75, 100, 125 és 150 forint. A lehívási ár a célárfolyam fele. A részvényopciós program első üteme 2008. május 1. napjával indul és 2009. április 30. napjával zárul.
Van nekünk sok tanácsadónk.
Erről az jut eszembe amikor Kohn elmegy a rabbihoz, hogy beteg a lova. Naponta kap tanácsokat, hogy maszírozza a hasát, kenegesse a patáját...
Amikor elpusztul a szegény pára, azt mondja a rabbi:
-Nagyon sajnálom kedves Kohn barátom pedig olyan sok jó tanácsom lett volna még.
Ennyit érnek a tanácsok. Felánk úgy mondják: Tanácsadó sok van, de kenyéradó nagyon kevés!
Erősödő Phylaxia