Felhívtam az erstét és a Phylaxiara varnak, hogy kinek mennyit allokaljanak. Amint megkapjak 1 oran belul jovairjak a papirokat. Mindjart hivom a phylt.
Ne b@sszák már meg a bróker cégek a kurv@ anyjukat...
Már elnézést, a júliusi és augusztusi jegyzés során pár száz sikeres jegyzés volt, és azok között is több olyan lehetett, aki mindkettőben részt vett. Nehogy már ekkora falat legyen ez a cégeknek, hogy nem bírját jóváírni a számlákon a jegyzett mennyiségekt!!
Az erste is mehet a pics@ba, egyik legnagyobb cég a piacon, és nem képesek korrekt módon eljárni, de ha te nem teszel meg valamit időben, a keresztvizet is leszedik rólad!
Bocs a vulgaritás miatt, de ez már tényleg botrány....
Én az equitasnál vagyok. Most néztem meg meg.
Nekem rajta van!!
Szerintem ez a bróker cégeken múlik. Mondjuk én az equitasnál eléggé a sor elején vagyok azonosító szám ügyileg (kb. 10 éve vagyok náluk). Lehet ez alapján megy végig Mancika és érvényesíti a jegyzést a számlán.
Ez a gagyizás elvi kérdés, tájékoztatást kértem az Equitastól:
Tisztelt KBC Equitas Zrt.!
Kérem tájékoztatását a Phylaxia Pharma Nyrt. november 29-én kelteztetett új részvényeinek értékpapír számlán történő jóváírásával kapcsolatban!
Az Önöknél vezetett értékpapír számlámon 2007.11.30-án fél órával a napi kereskedés megkezdése után mág nem jelent az általam jegyzett részvény mennyiség, míg más Equitas ügyfeleknél már a kereskedés megindulása előtt ez megtörtént.
Telefonon kért tájékoztatásomra ügyfélszolgálati munkatársuk tájékoztatot arról, hogy a rv-eknek az értékpapír számlákra felvezetése jelenleg folyamatban van, és péntáros munkatársuk folyamatosan végzi azt, akit most sajnos nem tud kapcsolni mert éppen ügyfelezik.
Kérdésemre, miszerint ezt nem nyitás előtt kellett volna elvégezni, a hölgy tájékoztatott, hogy most már tudja kapcsoli a pénztárost, azonban sajnos a kapcsolást követően a telefont nem vette fel senki, míg végül megszakadt a vonal.
Elfogadhatatlan és nevetséges számomra, hogy a KBC Equitas Zrt., ügyfeleinek értékpapír számláján a kelteztetett részvényeket nem egy időpontban, de legalább is nyitás előtt írja jóvá, ráadásul minősíthetetlen a KBC Equitas Zrt. által ez ügyben nyújtott tájékoztatás.
Egyébként pedig amennyiben névsor szerint, ráadásul 1 db alkalmazottal végzik eme bonyolult műveleteket, a jövőben érdemes lenne azt honlapjukon és feltüntetniük.
Erősödő Phylaxia