A napokban fog kezdődni a baj! Nem felfelé, lefelé az írány! A vevői oldal kb. fele mint korábban volt! 100-200 K-val bezúzhatják az árfolyamot! Vigyázni és nem parázni kell! Aki tud még venni, akkor megteheti!
A delphi jósdából, üdvözlettel:
Azt én írtam, hogy a jövő héten CEVA per.
De azt is hozzá tettem, hogy úgy emlékszem, sem rémhír terjesztéssel sem jóslással nem foglalkozom.
Nekem most is az rémlik mintha régebben azt olvastam volna, hogy e-hó 23, vagy 27, de ebben természetesen nem vagyok biztos.
Nem baj, ha baromnak tartanak, a Humet topikban is annak néztek, remélem most a tükör is előttük van.
Egyébként csak elmélkedtem. A Ceva-perről meg még nem jelent meg hír.
Törölt felhasználó2007. 09. 18. 15:56
Esetleg valaki tudja, hogy mikor lesz a Ceva per? Tegnap valaki irta, hogy a jövő héten, ez komoly vagy csak blöff?
En most epp bejarom Europat, de azert olvaslak benneteket neha. Ne legyetek kapzsik ill. ne is hagyjatok magatokat felultetni. Dr. Toth meg nem lotte el a puskaport, ahogy irta.
kissé egyoldalú a tájékoztatásod,már olyan értelemben,hogy a mennyiség senkit nem érdekel...
ha pasi lennél azt mondanám: fasza csávó vagy,de így....
nem értem miért kérkedsz.Örülj a mennyiségednek magadban, jah és arról is tájékoztass itt mindenkit akkor már,hogy mikor fogod eladni zsákmányodat:)
Művezető veled egyetértek. Remélem nem lesz már még egyszer olyan helyzet mint múltban, hogy e cég nem számított bizonyos ig. tagoknak csak a saját érdekeik. Most úgy látom (kivülről) , hogy lecsökkent tulajdonosi befolyása a TP. ellenzőinek . Viszont megnyilt az út a fejlődésre. A tőzsdén próbálják visszavenni a részvényeiket, egymást segítve , olcsón. Mivel a jegyzésből nem maradt nekik.
Ez csak egy megérzés és semmilyen hírekre nem támaszkodik.
Törölt felhasználó2007. 09. 18. 13:34
Előzmény:
törölt hozzászólás
kissherceg
Egyforma cipőben járunk. Én is az eco kitörést várom, de abban már nem vagyok biztos, hogy kitörés után eladom és phylat veszek abból is. Meglátjuk...
Erősödő Phylaxia