Szerintem a T+3 az azt jelenti, hogy aki mondjuk 26.-án vásárolt részvényt, az majd három nap múlva lesz fizikailag is az övé. Tehát ő nem jegyezhet. Viszont aki 23.án vásárolt, az már jegyezhet.
Nem értem mi bene a kockázat!Ha én utalom a péénzt ma.Akármi történhet az péntekig zihher ,hogy átmegy ,annyi meg van alacsonyabb árról ,hogy még túljegyzés esetén is kiosztják a részemet...sztem ezért is esik most ...
igaz, ha valaki jegyezni akar biztos nem éri meg jáccccani a határidőkkel, de az éntapasztalatom az, hogy bankon belüli utalások pikk pakk ott vannak, még aznap, bankon kívüli is meg kell hogy érkezzen másnapra, szóval utolsó utalás ha MKB-s vagy péntek, ha nem csütörtök, a T+3 pedig nem tudom, de nekem az erste netbroker általában eladás után már engedi is visszavezetni lakosságira (kivéve ha tőkeáttétes a játék) onnan pedig egyből lehet utalni, én kockáztatós típus vagyok, szvsz van még idő ;))))
ha ma eladod akkor a pénzed T+3 nap múlva vehetd fel...akkor még ott a giro rncer az átutalásnál..kevés olyat látni hogy a pénz aznap odaérjen a célállomásra ...jó esetben másnap...oszt ha nem ért oda időben akkor eladtad az aranytojást tojó tyúkocskát és lesel mint pék kutyája a meleg kiflire...:)
Miéert ne lehetne még ma eladni és jegyezni a 25Ft-osból???Tudtommal péntekig van jegyzés azaz ,ha pémntekig átér a lové akkor semmi baj!Azért egy banki utalás nem 4nap!!Vagy lemaradtam valamiről???
Miéert ne lehetne még ma eladni és jegyezni a 25Ft-osból???Tudtommal péntekig van jegyzés azaz ,ha pémntekig átér a lové akkor semmi baj!Azért egy banki utalás nem 4nap!!Vagy lemaradtam valamiről???
Jó reggelt!..:)
Hát igen a nagy vízen túl is megnyugszani (egyelőre) látszanak a kedélyek, ázsia is konszolidálódni láccik....semmi akadálya a valós árfolyam kialakulásához vezető emelkedésnek....aki eddig eladott és sikerült a makiktól occsón visszavenni gratula...aki most jáccik arra hogy eladásból vesz (jegyez) az már kicsukva...azátutalásoknál is vigyázni hogy mikorra ér oda a zsé, mert ha későn akkor sorry.....
nem írt senki hogy ki megy páhi látogatásra szept. 5.-én.....
a "felnégyelni! felnégyelni!" kapcsán van egy olyan érzésem hogy direkt nem lépték meg..vajh kinek az érdeke....most már lassan az is bekövetkezik(het)..oszt akkor futás a pályaudvarra mert a jegyeket áruló píztár lehúzza a rolót és csak futni lehet a szerelvény után....:)))
Erősödő Phylaxia