2006.01.04-én vettem az Equitas-nál először eco-t, de már volt előtte a cd-nél is több mint egy évig... ott 2004-ben nyitottam számlát, eco-t vettem 101-ért; erre határozottan emlékszem. :)
A Tőzsde vezérigazgatójának 308/2010. sz. határozata a Genesis Nyrt. törzsrészvényei kereskedésének felfüggesztéséről a 2010. szeptember 15-i Tőzsdenapon 13 óra 09 perctől a Tőzsdenap hátralévő részére.
az a baj,h kis papírba már nem merek bele venni,elég nekem az ecoban is szívni
pedig jól jártam volna most egynéhány kis papírral
még a humet is ralllyzik
rohadtul nem kéne trendforduló... azért mert egy bennfentes megindítja a kezelésében álló papírokat (keg, phyl) és a spekik meg a többit, még nem jelent - szerintem - fordulatot. Humet is várható volt, hisz közgyűlés jön... eco-nál meg jöhetne már a szigetes hír, nem tudom miért kell így kicentizni... ha ezek után vmi rossz hírrel állnak elő, akkor 5 éves barátság és véget részemről. :(
tudom ez utóbbi senkit nem hat meg. :)
Törölt felhasználó2010. 09. 15. 13:24
Nem valószínű ,hogy hír jönne ,mert akkor mindenhol hír jön?:)Szimplán bevásárolnak szerintem.
Tavaly március óta felfelé ívelt a pálya BUX-ban, most majd lefelé fog.
Az a baj, hogy ezt egyik papír sem fogja megúszni, ezért nem kéne ennyit tökölniük, ha akarnak valamit az árfolyammal kezdeni.
Econet topik