Ma már ezt ugyan mondtam az oti fórumon, de meg kel ismételjem mert ez volt az első ami eszembe jutott :
zeusz szóljon belőled.
( asszem túl sokat néztem mostanában a herkulest :DDD )
Szóval, ha kell várni ennyit, hogy elérjen ilyen magasságokig, én bizony várok :) Legyen :) Egye fene. Még be is vásárolok mégjubban.
Viszont Norbit mostanában nem láttam, (mondjuk nem vagyok fenn túl sokat) remélem nem adta el bukóban, valamelyik nap azt említette h lehet kiszál belőle. Balgaság lenne.
Aki bevásárolt és tudja ,hogy tartani fogja 2014ig azt szerintem tényleg nem érdekli mennyi lesz áprilisba,én személy szerint rövidebb távba gondolkodom.Tavaly májustol vetem szeptemberig és 132-ig meg is volt,idén ekkora emelkedést nem látok benne viszont akkor is azt mondom a 150 hamarabb jön mint az esetleges 100 .
nem értem miért beszéltek minden nap arról, hogy 160 vagy másik verzió 100 lesz
hiszen sokan belevettek közép, hosszú távra
(én is)
esténként benézek azért, hogy merre zárt, de nem várok csodát még! hiszen 2013-ig fogja kifizetni azokat a cégeket amiket még csak bizonyos százalékban birtokol, addig a bevételeit befektetésre költi és az árfolyama ennek során szépen emelkedni fog ez az egy biztos ezért én az 500-1000ft-os árfolyamot csak 2013-2014re várom de ha csak 2015re lenne 1000ft int nekem akkor is bőven megérné :D
Bizom benne az árfolyam azért van ott ahol mert olyan lesz a jelentés ahogy várod /nem túl jó/.lelki szemeim elött áprilisra egy 140-150 árfolyamot látok.Szvsz nem járok sem a felegekben se messze a valoságtol:)) REMÉLEM!!
Econet topik