Horvát mellett Szlovák terjeszkedés?Na ez tényleg jó lenne.Látszik,hogy a fesztiválok rendezésében van lóvé.Ha a média nem válságról harsog akkor tovább növekedik a látogatók száma.A cégek is többet költenek reklámra ami a fesztiváloknak további + bevételt jelent.Szerintem tényleg ezt a portfóliót kellene növelni(Ezért nyafogok mióta bejelentették a tulajdon növelés elmaradását a szigetben.Most a nyerő fele az ECO-é lenne.Ha olcsóbban emeltek volna tőkét még az is + lett volna mint így -)Szigetnek most van kp.-e lehet terjeszkedni.Ha hosszabb távon így megy az árfolyam neki állhatnak ECO-t venni és ŐK lehetnek a főtulajok.
A Szlovák szigethez hasonlót/ahol most tragikus baleset történt/ 1 zenész fiú rendezi.Eddig elzárkózott mindennemű együtt működéstől.Pedig az econet csak segíteni próbált volna a fejlesztésekben és a lehetőségek kiaknázásában.Mi profik vagyunk.
amúgy, ha ezt mondták, hogy most nincs benne lufi, mint 240-nél /ami ugye 232 :) /, akkor a Főnököt igencsak megetették a 211 ft-os tőkeemeléssel... :)
Balázs Csaba erről nem beszélt, nem kérdezte senki?
Már Ők is "elphylaxiásodtak?" :)
titoktartás... miután én a phylnél voltam hasonló helyzetben, megértem, hogy nem írsz semmit...
mindkét félnek jobb; a cégnek is, hogy nem ég be azzal, ami úgysem fog megtörténni, és neked is, mert Te legalább tartod magad ahhoz amit kértek Tőled a Vezérek.... :)
Gerendai azt mondta a cég stabil nincs benne lufi mint mikor 240 volt.Többet nem mondhatok mert bennfektes kereskedéssel vádolhatnak,én továbbra és vásárolok.Mindenki azt csinál amit akar.Horvátország 80%-k Szlovákia tárgyalás alatt a zenész fiú megtört,sikeres kereskedést mindenkinek. Többet nem írok.
Gerendai beszélt délelőtt a gazdi rádióban
többen voltak idén a szigeten,plusszos lesz a bevétel számokkal ezután jönnek ki sziget akvit elhalasztották jövőre(ezt tudtuk) az eco kérésére röviden ennyi ,nem tudtam belinkelni.
Econet topik