Én is neked.Most kísérletezem egy új,kimagaslóan magad inteligenciát okozó kenõccsel.Hím puputeve hátsó púpjából vett húsdarabokból,illetve kacsacsõrbõl turmix....na az odabasz.
" Nem léptem le, az nem én vagyok."--- irod, Igen , mi régiek ezt tudjuk Rólad. Sajnos az ifjutörökök között sokan felelőtlenül itélkeznek , osszák az észt. Kell a katicaürülékes gyógyszer utángyártás . Minden jót kivánok ! :-)))
Hello Wisvik.Már nem írok a szektába,jól látod.Itt megtalálható vagyok.Nem léptem le,az nem én vagyok.Tartom,hisz remélem a kopasz lelécel,és csúcs cég leszunk.Nem gondolnám,hogy nem lesz közünk valami irtó jóhoz.Ja,kedves Vaculak már nem gyógyítok....mivel én is beteg vagyok.Hazudok.. ilyen katicaürülékes gyógyszereket kotyvasztok.
Célegyenesbe ért az Est Media Nyrt. és a Delta Csoport tranzakciója. Az új, innovációs és nemzetközi terjeszkedési terveinkre egyaránt utaló cégnévvel, valamint az igazgatósághoz csatlakozó, egyedülálló piaci tapasztalatokkal rendelkező szakemberekkel elindulhat a vállalat jövőképének megvalósítása. Hiszem, hogy a saját termék- és szolgáltatásportfólióra épülő növekedési stratégiánkkal igazi sikertörténetet tudunk létrehozni a magyar tőzsdén” – nyilatkozta Papp István, az Est Media Nyrt. igazgatóságának elnöke.
Szoval ha Papp I kereste meg BCs akkor valaki kuldte őt olyan valakik akiknek a szemelye egyelore titkos...ha Delta akkor miert nem sajat maguk mentek targyalni BCs vel?Ha viszont BCS kereste meg őket miert kellett egy kozbeiktatni egy 3felet?erdekes kerdesek ezek..
Egyébiránt miért lenne troll valaki egy olyan
topikban, ami bárkinek szól, és a hozzászólása jogos, vagy véleménye
szerint jogos sejtést, következtetést, piaci pletykát tartalmaz?
Marcsikával mindig ez volt a baj, az érdemi kommunikáció helyett az
egyszerűbb megoldással inkább kitilt, mert "Ha nincs ember, nincs
probléma!", by Sztálin.
Akkor már meg is van, hogy miért pont 260-ra akarják feldumáltatni. Az éppen 2,5 yard lesz, ha az összes papírt ki tudják szórni. Ez egyszer egy jó hír, hiszen aki ügyes, az szépen kereshet rajta, hiszen innen nagy valószínűség szerint duplázni lehet egy jó pozival, és egy nagyon, de nagyon rossz hír, hiszen ez azt jelenti, hogy nem találtak másik nagy partnert, és így kénytelenek a kisbüfik kitömésével előteremteni a zsozsót a decembert végi határidőig. Ha összejön.... Én csak a hírnök vagyok, ne engem büntessetek. :(
Jó Reggelt Mindenkinek! Júliusban voltunk utoljára ilyen érdekesek a trollok számára. A topik hétvégén is pörgött. Ilyen nem mostanában volt. A felfokozott hangulatra nem lehet panaszunk, talán újra felpörögnek a dolgok! Hajrá Est!
Delta részvény bárkinek/Nagyok leszünk,nagyon nagyok/