Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
700 körül jön feléfele a mostani emelkedő csatorna alja. (Pontosan nem látom)
Ugyanakkor a dax futi felette megy a promt árnak. (azt súgja menne felfelé)
Viszont (!) az sp futi alatta van a promtnak, és nem is kicsit, 8 ponttal(!!) Azt súgja, nagyon menne még lefelé.
Pénteken is így volt. És nekem így is tűnik a mai nap: Dax nyitvatartás = Mentünk felfelé. Usa kinyit, megy a harc. Dax bezár, sp dominál, esünk, csorgunk.
Szép is lett a napos gyertya, főleg sp-n -Noha még nincs vége a napnak.
Köszi.
Kicsit meglepett a Bét-hez képest tízszeres minimum ár.
De jutalék-százalékok nem nagyon különböznek.
Magyarán 500-600 ezres egyszeri certi kötés alatt az ember maradjon Bét-en. (Csak költségszint alapján legalábbis)
300-ért eladod az árjegyzőnek, ezzel a résszel nincs gond.
5000 darabokkal áll bent, tehát ha lenne 10K darabod, 2 körben el tudnád adni.
Nem ezzel van a gond, hanem azzal h 25 pip a spreadje, és e között viszont nemigen van vevő.
Pláne eurhuf certiben durva ez, 15 ft a spread, az kb másfél (!!!!!!) forint elmozdulás alatt termelődik csak ki.
Ha szerencséd van, el tudod adni valakinek, de ez egyáltalán nem biztos.
Néptelen certiben cseszheted, és másik gond, h a többi kisbüfi se hülye: ahol te eladni akarsz, mert ellenállás van, ott ők is eladni akarnak, szal csak eladót találsz, vevőt nem.
Fordított szituációban dettó.
engem nem csak ez zavar, hanem az, hogy
"mari néni is hiába áll kint a piacon, hogy aranyoskám most ocsó a bab, tessék vegyed 10 Ft kilója -miközbe ő ötért vette, nem titok ez sem- hanem ha a fenének sem tudja eladni, majd csak jó sokára 4 ötvenért... hát akkor a fene megette. Szerintem illikvid is egy csomó certi!
Tegnap is írtad hogy az Eur/USD 18 ft volt, ma meg 300.
Na és? Kinek adnál el belőle ma 300ért 10000Db ot? Amit -valljuk meg 18Ft-on még én is ki tudtam volna fizetni. 20at pedig pláne nem. Ha egész nap, vagy héten árulod sem!
akkor az bevándorló idegen sérelmére elkövetett erőszakos garázdaság, amire még akár a rasszista indítékot is ráhúzza valamelyik jobb ügyvéd. (valaki hallotta, hogy a rohadt sárgák mellett elhangzott a rohadt zöldek! felkiáltás is...)
ez kérem, kapásból 10 év, neked meg, mint bűnsegéd, minimum a fele.
mondtam én, hogy csak a sitten kötsz te ki, nemhiába linkeled ezeket a nőcis szexoldalakat :DD
a certi úgy szar, ahogy van.
évek hosszú tapasztalatával rájöttem, hogy kár volt ezzel tökölni :)
a dax még hagyján, de az eurhuf, eurusd, olaj stb certik szinte kereskedhetetlenek, olyan rohadt magas rajtuk a spread. (és akkor 5 után imádkozz, h másnapig ne történjen semmi, ami neked rossz irány :P)
akkor egyforma :-)
(De most őszintén, szerinted miért érdekelne a Szuperzöld kutatási eredménye is. Több szem többet lát. Ez a nyafi certi nem igazán olcsó csak swingre, De hát én lennék a dalai láma, ha ki tudnám találni, hogy hol lesz ez az árfolyam 1hét, két hét múlva. Viszont ha én lennék a dalai, akkor nem érdekelne! Így szimplán csak láma vagyok. -Kimerítő válasz? :-)
mondom, hogy béna forummotor, most már harmadszor is ott lesz!
(De most őszintén, szerinted miért érdekelne a Szuperzöld kutatási eredménye is. Több szem többet lát. Ez a nyafi certi nem igazán olcsó csak swingre, De hát én lennék a dalai láma, ha ki tudnám találni, hogy hol lesz ez az árfolyam 1hét, két hét múlva. Viszont ha én lennék a dalai, akkor nem érdekelne! Így szimplán csak láma vagyok. -Kimerítő válasz? :-)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?