Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
(#97060) Re: Csúszda vagy ugrató
Értékelés: 0
előzmény (#97058: atiska83) | válasz erre | hétfö, 16:40
gondolom mindenki esésre számít szerda este után,én nem...(legalábbis nem tartós és nagy esésre)
lulo
szerintem nem,ő aki a short mellett érvel-egyébként abszólút rendben lévő érveléssel.mégis valahogy erőteljes emelkedések kezdetén,szóval nem a legjobbkor,de nem oly régen éppen jókor,igaz csak rövidke esés volt
Szerintem éjjel felmehet még olyan 8780 körülre, de reggel szerintem olyan 8740-50 környékén fog nyitni és egész nap ott fog töketlenkedni :D Ez az én véleményem! :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?