Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Megnéztem, 10. nap. 18900-ról. 19150 volt a fordulópont (napos boliközép megtartása) Kis TF-en is ez mindennek az alapja, nagyobb 4h-1d-ról nem is beszélve. És főleg 1W = 18800 volt a közép, amit 3x is megütött majdnem, de csak majdnem.
ha létezik dupla alj, nem létezik dupla tető? 20237. jött egy szép kalapács, bár zöld aljú. a következő m15 mehetne az előző alá. akkor sincs baj, mert jön az m15 boliközép, ami "kisegít a szarból".
dax m15: https://kephost.net/p/MTU4MTkxMg.png ismét 20230. (alatt) kapott egy elég erős visszautasítást, átmenetileg. 1h emelkedő aljak: narancs. többi észak próbálkozás, csatornák. amíg nincs 20180 alatt, addig észak-észak-észak.
20230-on ott tartják. jönnek a felső kanócok, de egyre rövidebbek. ellenben az aljak is egyre fentebb. vagy kitörés, vagy rotty, ismét 20180. mire leírtam, 20250.
az alsó azt írja. ez csak akkor tekinthető trendfordulónak, ha 20000 alá megy. felső pedig azt írja,h ő bőven megelégszik 50-100 pontokkal: nesztee logika 20100-20140 visszanézést várna max, vagyis az "gól", vagyis shortolhat. De talán 20300-20400-at belelát. eddig a napos sémákat látni. (kivéve hogy ma GAP van alatta) reggel jön egy erős long. m5-ön pöcpöc korrekció, lófasz. lebillen m5 bolialjra, amikor már nincs más választása., csinál egy dupla aljt, visszaerőlködik a tetőre, utána megtartja a közepet, a tető és a közép között "oldalazgat,-emelkedve picit", ezáltal újra emelkedővé teszi a bolitetőt, majd jön egy BUY pedál, meglöki, az irány adott. kis tf-en ez alogika, nagy tf-en simán emelkedő még
Ich handle kleine Strecken. 50/100 punkten reichen mir in
der Regel. 20100/20140 wären für mich Rücklaufziele. Die 20300/20400
können schon noch kommen.
Warum gehst du short ? Siehst du gerade ein Indikator der
auf Short deutet warte doch erstmal mit Short bis der Dax Minimum mal
200 Punkte fällt … ich war heute Vormittag auch kurz short hatte kurz 30
Punkte plus und bin aber wieder auf Einstand raus … ich warte jetzt
mit short…. Erst wenn er deutlich unter die 20000 geht kann man das
eventuell als Trendwende sehen
Nem voltam én shortos soha. Kerestem pénzeket a longgal rendesen. Sajnos a covid után is megégettem magam a longajaimmal, meg a ukrán háború után is. És elegem lett. Belém ivódott az eladás, akkor, amikor eljött a long. Ami megint hiba, mert egyszerűen csak arra kéne menni amerre a piac. Az is lehet, már öregszem és nem megy a váltás. Inkább készülni kéne a karácsonyra és tojni erre a rohadt pénzvilágra.
csdobost én is hiányolom. Remélem nincs baj. Hááát, a longomat már lezártam az előbb. Furaság itt minden. Lassan minden nap ath. hagyni kéne a francba az egészet. Mert valami készül. A bennfentesek valamit tudnak, a robotokat beállították. Mi meg csak tippelünk. Egy hét alatt elég nagy minuszt szedtem össze. Ami az én butaságom is. Nem baj, atyámnak legalább jó kedve lesz. A kárörvendési indexe is ath-hat.
értem szavad , bár ha így gondolkodsz csak az a kérdés amit nem értek miért ülsz 90%ban (minimum) fordítva a lovon ráadásul erős long trendben ? ( fecseg a felszín hallgat a mély).....:DD)) egyébként annak aki napon belül klikkelget nem mindegy , hogy 100-300 pötty erre vagy arra (éllítólag a kufár apácák szerint) és egy adat okozhat akkora mozgást akár https://www.youtube.com/watch?v=6OJioczPq5A
dax m15 dupla alj 20182.75 - 20182.75 Megmaradtak az emelkedő aljak 20178.5> 20182.5. Eszembe nem jutna ilyen 2-3 pontokkal longot nyitni. Mert lehet,h jön egy impulzus, és szakad 40-et. Persze a stop megvéd. -40EUR fix bukóval. (példa kedvéért)
ellentétek egysége és harca mondta valamikor valaki….jelenleg az erősen túlvett index(dax) tele van extrém mennyiségű shorttal a napon belüli (is) sentiment alapján….az adakozó szponzorok izzadnak mint k@rva a templomban, így a kisebb esésnél is zárogathatnak , ami némi emelkedést vagy szinten tartást generál …..jelenleg (azaz MOST) nem érdemes piszkálni már , mert bármerre necces lehet ( a semmitmondó információ a delfi jósdából szivárgott ki ....egy veterán apáca mondás szerint jelenleg a thököm se tudja mi várható , majd Nonfarmnál valami lesz) https://www.youtube.com/watch?v=L99hpL5rLrs
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?