Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
volt egy röpke nvidia réstöltés csattanás, majd vissza, de piroslik. "izgi". nasdaq próbálkozik felfele, remélhetőleg ahogy csdobos írja, csak a stopokat levadásszák.
2 hete 3 bank leminösitette a apple t akkor esett, tegnap meg felminösitettek azota emelkedik. 11,3% a nasdaqbol ja apple, nem mindegy hogy fel vagy le megy
Épp a minap emlékeztem vissza, hogy mekkora szám volt, amikor elérte valamelyik USA cég a 1000MRD piaci értéket...most meg arról olvastam néhány napja,h Microsoft 24xx....., megelőzte Teslát vagy melyiket.. 1 MRD-al..... 1000 Mrd 2400... érdekes. Valószínűleg van a pénz, amivel megtámasztják a fél Wall Streetet. dax már mínuszban, USA kegyetlen +....
amcsikat a csoda hetes rv pontosabban ( lassan a hármas) húzza ....ha beüt a gebasz akkor hamar de csúnya világ lehet (lásd lenti concordos makogás)...a stop legyen veletek https://finviz.com/map.ashx?t=sec
nasdaq 1h: https://kephost.net/p/MTA5NjIwNw.png még az erste reggel rajzolt ilyen szűkülést, most már nem jelzi, pedig "kitörni látszik" a szűkülésből. Talán a narancs vonalig visszahúzzák, majd! réstöltésre én így látom, de persze kontraindi vagyok...
Nagyon kis mennyiségben kereskedem, vicc-kategória, maradjon az én titkom. De még ilyen kis mennyiséggel is már kezd "zavaró" lenni:). Én nem látom a forgalmat. Valószínűleg ha elkapja a sávtetőt, onnan fordul, csak úgy kereshetnek igazán, ha sávtól sávig mennek, ha oldalaznának egész évben, nem kereskedne senki.
Nasdaq napson nezve, nagyon alacsony forgalom mellett emelkedik. Tavaly a napo forgalom 1 billio fölött volt, ebben az evben 150 mil körül van. Az azert nagy különbseg, de a nagyokat gondolom nem zavarja ha megy felfele. Ha egy napig 1 billio eladas lesz, akkor viszont beesik mint a kö, nem lesz aki megvegye
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?