Újabb cég a tőzsdén.
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.
A franchise és újabb saját éttermek nyitása a cél. . Az app és a rendszer kidolgozása elég költséges, viszont, ha sok üzlet van, akkor a rendszer fejlesztésének költsége porlad. Ezért ebben az esetben a méret nagyon fontos. Van olyan a fórumon, aki máshol már látott hasonló elven működő éttermeket, én it Mo.-on még nem. Nekem tetszik az ötlet. Az egyik legnagyobb problémám az éttermekben, a pincér "vadászat" hogy tudjak rendelni/fizetni. Ha ezt kiváltja egy App, akkor gyorsabban tudok rendelni, nem kell várnom a pincérre. Az étteremnek is jobb, mert kevesebb pincér kell a kiszolgáláshoz, pl nem kell ott álldogálni perceket a rendelés felvételnél ... . Majd meglátjuk mi lesz belőle. A tulajdonosi/befektetői körben meggyőző nevek vannak.
kicsit mega karom fejteni ezt a céget, főleg a részvény árat. de nem megy, segíííccsetek máááán egy egszerű halandónak, léccci léccci! szóval:"A KAJAHU egy digitális közösségi étteremlánc." ez azt jelenti beülök a kajázóba és telóról rendelem a tápot, meg a piát? korrekt? amivel rendelem app annak a kifejlesztése miatt az egy tech cég? amit én látok hogy van egy kajáldájuk ami egész jól, meg 175milla bevételet hozott 2018-ban, (kiegészítő melléklet a forrása az infónak), illetve voltmég valamiből amit nem részleteznek 25milla bevételük. nyereségük az egy vas nincs, gondolom elköltik az app fejlesztésére, meg egyéb nagyon digitális cuccok fejlesztésére. de nem értem, mit szeretnének ebből kihozni, valakinek el akarják adni az appjukat? új éttermeker nyitni? fanchise partnereken keresztül akarnak éttermeket nyitni? és ebben akkora üzlet lesz valaha, hogy megéri a mostani 4,7 miliárdos kapitalizációját a cég? nagyon kevés infót látok az éttermükről a honlapjukon, meg a rendszerükről, szóval nem értem.
Elég furcsa 2018-as eredménykimutatást tettek közzé :-) Összerakhatták volna a határozati javaslatokat egy közleménybe, de akár egy pdf-be is. Még gyakorolniuk kell.
CyBERG Corp. Nyrt. "f.a."
Nem tűnik valami nagy durranásnak.
182 milliós bevétel mellett 32 milliós veszteséget könyvelt el 2017-ben, és a korábbi évei se voltak fényesek.