Leminősítette a MOL részvényeit a Goldman Sachs mai elemzésében - írja a Reuters. A befektetési bank elemzője vételről semlegesre vágta a magyar olajcég részvényeire vonatkozó ajánlá
Nem tudom. Az biztos, hogy a jelentések miatt nagy lesz a volatilitás, ahogy az lenni szokott, de hogy a mérleg nyelve merre dől el..én most inkább azt mondom, hogy amíg ingyen pénz van nagy az esély arra hogy mindent megvesznek. (előbb utóbb)
A funda viszont ramaty, de az eddig is az volt.
Az jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha a molt azért vette valaki ilyen eszetlenül, mert komoly short pozija van esetleg mondjuk hatiban, vagy otiban, és a mol későbbi beöntésével akar segíteni a másik poziján.
Van egy olyan érzésem, hogy a görcsösen FELLL-eket kiálltók közül akadnak, akikben az a téveszme él, hogy bizony az emelkedés a hosszan leütve tartott LLLL betűiktől tart ki ilyen sokáig.
Remélhetőleg amennyiben a trend változik, és nem segít majd a soknál is sokabb LLL betű, nem lesz nagy törés az életükben. :-))
Én is arra jártam, s láttam egy kiskaput külön a shortosok részére.
Felette az állt, hogy egyelőre ALMA (azt is szedd magad)
Szárnyalásban gazdag BUÉK!
Möbius
Na ennyivel azért szerintem nem úszod meg! :o) Mert nem csak a mire, hanem az is lényeges, hogy azzal kapcsolatban pedig kire, és azt pedig kihagytad! :o) :o) :o)
Szegény Möbi még egy rendes válaszra sem számíthat Tőled. :o) :o) :o)
Igen, azt hiszem tudtalak. Ahol nevetni kellett nevettem, ahol asszociálni, ott asszociáltam. :-)
Te is azt mondtad, hogy idén át fognak ázni. Kivárom a sorom, szerencsére már viszonylag jól kezelem a kereskedési kényszeremet, szóval majdcsak jó lesz az a short.
Más: Hallottam ma egy riportot az Apeh adókalkulátorairól.
Egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy a pontosabban kalkuláló program csak az adószám megadásával érhető el.
Az meg már csak hab a tortán hogy a valós forgalmi értéket minden vizsgált esetben minimum 20-30%-al meghaladta a kikalkulált érték.(Tehát ami után majd adózni kell)
Now there was a time when they used to say
That behind every - "great man."
There had to be a - "great woman."
But in these times of change you know
That it's no longer true.
So we're comin' out of the kitchen
'Cause there's somethin' we forgot to say to you (we say)
Sisters are doin' it for themselves.
Standin' on their own two feet.
And ringin' on their own bells.
Sisters are doin' it for themselves.
Now this is a song to celebrate
The conscious liberation of the female state!
Mothers - daughters and their daughters too.
Woman to woman
We're singin' with you.
The "inferior sex" got a new exterior
We got doctors, lawyers, politicians too.
Everybody - take a look around.
Can you see - can you see - can you see
There's a woman right next to you.
Chorus repeats.
Now we ain't makin' stories
And we ain't layin' plans
'Cause a man still loves a woman
And a woman still loves a man
(Just a same though)
Csak Csajok