pár hete volt, hogy tkom-vételen gondolkodtam, aztán mégsem léptem meg ...
na, akkor ment 15 forintot felfelé:)
most megint töprengek...
töprengek....
töprengek...
:)
remélem, tkom erre felfigyel:)
RICHT:
Nem jó hír, hogy nem volt képes az árnyékból kilépni és könnyen ismét 50MA(5678) teszt lehet a gyengeségből. Részemről egyelőre nem piszkálom...
tkomon kezdtem gondolkodni, de még nem vettem, csak záró után kezdtem töprengeni rajta...
annyira reménytelennek látszik, hogy lassan venni kéne:)
de lehet, akkor beleőrülök a tötyörgésébe:)
MOL:
itt sincs túl jó hangulat, a bolialj lenyílóban, indit csak a lélek tartja, hogy ne forduljon eladásba. 17K, majd az 50MA(16845) van támasznak, míg felfelé a 21MA(17423) környéke az első ellenállás. Pakk tartva, de könnyen kirázhatnak belőle...
MTEL:
Csúnyán beadták... fillérekért ugyan, de akkor is letörték, indik eladási jelzésbe fordultak és komoly támasz csak a 200MA(429) környéken, illetve előtte 434, de ez szinte már mindegy. Ha holnap még csinálnak egy fordulatot bármilyen árnyékos gyertyával, akkor még korrigálható a mai nagy botlás, de amúgy elkent szarral van dolgunk, az alapok nagy kedvencével...
Éva, szerintem Te csináltad jól, nem pont a mai eladással (bár még ki tudja) hanem az egész 6800 szintnél. Nem kapkodtál szépen vártál, majd vettél ellenállásnál ismét adtad. Volt vagy 3 köröd szerintem.
És most nem is a nyerők (az is persze) hanem szép játék, ez a kép van bennem.
Van az az érzés: "birtokolni akarok részvényt amint eladtam" ezt tapasztaltam magamon mikor eladtam 6850-nél és 6800 on vissza szálltam (wtf?), elég aggasztó , mert ez nem jó + dőlt a tréd is a diverzifikáció miatt.
Figyelni kell rá.
Nálatok van hasonló?
Azt hiszem erre a legjobb gyógyír ha olyankor lezárjuk szépen a "tőzsdét" és megyünk a dolgunkra bármi csak nem az árfolyam.
+1
ma eladtam a 6680-as otp-t 6800-on, megint korán, de nem baj
némelyik kispapír mostanában tényleg remek
ma is a fő nyereségem az egyik kicsiben volt, de nem akarom itt reklámozni
Én nem leszek jó?:)Otid,a vén szaros meg van még?Én dt-re vettem a múltkor,hát persze,hogy beragadtam!Hogy foglalkozol kis papirokkal?Van benne vételi erő?Nem értek hozzá,csak írod,hogy nyereséges!
BLUE topick