Részben igazat adok a leírtakhoz. Valóban rosszul esik rossz irányban lévőnek olvasni az élcelődő hozzászólásokat. Elismerem néha én is megteszem, de ellenem is megtették. Néha nekem is jólesik, no és talán piacmozgató hatása is van:))
Jöjjenek a tények 21310 ről shortban voltam több napja ma 640 körül még sokat rányitottam. 410 körül ennek sajnos felét már zártam, hogy védjem a lentieket. Közben még beestünk- sőt nem rózsás a helyzet továbbra sem. tehát tartom a shortokat tovább
jaja
birom az ilyen megjegyzeseket
birtam UTE megjegyzeseit is msr smikor shortban voltam ugy mint most
csak azt nem birom mikor valaki kenyszeredetten beszel a poziciojabol es bejelenti ketnaponta hogy na akkor most tutira bezuhanunk vagy varjatok csak majd jovo heten kedden
addigra mar sirni fognak a longosok meg ilyenek
aztan itt beirta vagy ket napja hogy shortok zarva
tehat sajnalom meg minden csak hogy mondjam nekem az ilyen hozzaallas nem hiteles sokkal hitelesebb az amikor valaki tenyleg mondjuk azt irja be hogy sracok shortban vagyok lefele varom ezert es ezert de itt meg itt van stopom basszus most ki is utott ti mit gondoltok vagy ilyesmi
de ugy eloadni mintha az illeto biztosan tudna vagy volna valami informacioja hogy na akkor majd ekkor meg akkor tutira megindul az szerintem nem csak butasag hanem szemetseg is
nagybarnamacko ilyen meg pl amikor utolag benyogi hogy o megmondta
csak mondjuk soha nem mondott meg meg semmit meg egyszer ketszer mar rajtakaptam hogy pl otpt beirta hogy eladta de mikor megis tovabbment akkor kert hettel kesobb megis volt neki arrol a szintrol amit korabban megvett es korabban mar eladta egy masik szinten :)
szoval nekem o is hiteltelen lett
osszessegeben itt a tozsden azt gondolom eleg hamar kiderul hogy kivel erdemes beszelgetni es ki az aki csak kamuzik
persze embere valogatja
lattatok hogy mobius 6 honapig is tudta hulyiteni az embereket es mentek utana
igaz! csutortokon megmondta hogy long lesz es long van, ez azonban meg nem jelent semmit! barmifele mogottes informacio nelkul nem szabad senkitol semmit keszpenznek venni
tegyuk fel hogy azert tudta a longot mert mondjuk bennfentes broker valahol es a cege nagy mennyisegben kapott megbizast vetelre es ezzel nyerte meg az embereket
ekkor ugye meg veszelyesebb mert ki tudja hogy legkozelebb majd a valodi informaciot osztja meg veled vagy csak behulyit miutan megvolt a mezesmadzag
ha meg csak szerencseje volt nyilvan nem er semmit
ezt csak igy gondoltam megjegyzem mar... ezeket a gondolatokat mert kicsit sokan elszalltak maguktol
meg ugy azert mert fujjak a lufit azert az emberi erkolcs es alapertekrendek remelem meg nem kell hogy valtozzanak!
A lufifújás nem mehet a végtelenségig. Már szinte tavalyi szinteken vagyunk. Azért is különösen érdekes a dolog, mivel nekem is sok ismerősöm végleg elhagyta a tőzsdét. Veszteséggel kiszállnak inkább , de el innen ebből az Mszp mutyiból. A gazdaság nem működik a tőzsde mégis folyamatosan emelkedik. Pénz nélkül ide-oda teszegetik a bux-t
a tavalyi letörés óta aki türelmes volt most kiszállhat otp stb.-ből (szinte) nullába (kivéve kispapirok).
A virtuális pénzek újrateremtődtek aki okos az kiszáll a tőzsdéből (legalábbis sok ismerősöm már ezt tette, persze nem kereste senki halálra magát közülük), a bepumpált "pénzfelesleget" ki kéne vonni a jegybankoknak, kérdés mikor- hogyan.. a jelenlegi reakciót sejtjük mi lenne...ezért nem lépnek..pénzek a tőzsdéken..és folytatódik a lufifújás
elkefélt világ
a masik...hmm.. nem biztos az hogy jo
az a szivas benne hogy ha mar eddig esest vartunk vagy komolyabb korrekciot akkor most ugyan meg lehet lovagolni termeszetesen a long hullamokat de hosszabb tavon talan mar hiba lenne emelkedest varni
egy eve volt hogy bezuhant az otp ennel alacsonyabb szintrol....
most nezd megezt a morgan stanley celaremelest is
eddig 2800 volt es most ebredtek fel hogy 6000 lesz?
hat ha eddig nekik 2800 volt es 2800-tol eddig tartott nekik felemelni a celarat akkor a 6000-re is ugyanigy varhatunk 6 honapot :)
sokadjara mondjuk de ennyit az elemzokrol
semmit nem ernek
es az a baj hogy erre csak most jottunk ra mert valojaban a lufit ok fujtak a legjoban
be fogok vezetni egy möbius-féle indikátort.
az lesz a neve, hogy hosszútáv-indikátor. a lényege, hogy ha tudom, hogy 'táv'ol leszek napokig, akkor lehet longolni ('hosszú').
ez már tesztelve van, nyáron is többször kipróbáltam, persze nulla, vagy minimális longgal. de az elv működik, sdghlsjléfghfjéhgoérhvjbhfv (sok csúnya szó).
a márciusi mélypont 9340, júni lok. csúcs 16671, a csökkenő ék törése 15457-nél? alapján bux célár: 22788 pont.
halkan jegyzem meg egy emelkedő éket is formáz a bux 20,2k 20,9 és a tegnapi csúcsokkal, aljakat nem irok, viszont ezen alakzat alapján vártuk múlt hétig 18k környékére!!!
de azért nem vethetjük el még teljesen ezt az alakzatot ...nem???
a teljes bizonytalanság(om)ért más trendvonalak szintek stb. alapján 21,8k és 22,1k is lehet megálló
szídjuk usát , ahonnan elkezdődött / bár az igazság az , hogy nemcsak az usában fújták a lufit / de végül is az sp az ami után megy az egész világ. Ami azt jelenti , hogy az ottani longosok húzták ki , és mostanság is húzzák ki a világot a recesszióból . Engem nem annyira a "megalapozottság" érdekel /sztem őket sem/ , hanem az, hogy elkerüljük végre azt az árat , ami még visszafordítható , és leránt oda ahonnan már aztán senkinek semmi elképzelése sincs . mindennap meg nem lehet válság ugyebár.
Ebben a v.gazdsági pénzügyi rendszerben szinte sosem volt semmi megalapozott, mindig csak körülbelül volt az ...
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)