Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 12. 05. 13:45

0912 határidő  

megnyílt

buék:))

csak hogy értelmes legyen:)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 10. 15. 08:10
Előzmény: #20178  Törölt felhasználó
már ugyan alig emlékszik valaki roubinira , aki azt mondta hogy októberben leszállunk a mélybe ..

csakhogy a piac ennél racionálisabb . Ha megint lementünk volna 650 -re , akkor onnan már nincs semmi ami felemelhetné . Se csomag , se olyan megalapozható távlat ami alapján onnan felemelkedhetne . Arról nem is beszélve hogy hány államnak ez már teljesen ko / pl. mi és környezők/ , ami már nem is engedné a felemelkedést . A pénzügyi összeomlásokról nem is beszélve .
Törölt felhasználó 2009. 10. 15. 07:44
Előzmény: #20171  Törölt felhasználó
vazz tegnap én is igy "gondolkodtam"...
meg a maradék lóvémmal is igy vok
Törölt felhasználó 2009. 10. 15. 07:39
Előzmény: #20177  Törölt felhasználó
a baj az és ezt többször is, hogy sem a TA sem fundák gyj-k nem nagyon működnek a vszerint a nagy fel korrekcióban , a beárazásban . Ez már sokszor bebizonyosodott . A "normál kereskedés" -kor fognak megint működni rendesen a kütyük ls egyebek , akkor amikor az sp-nél a végső ár cirka a helyén lesz . Magyarán ott , ahol egy nagyobb leesés történik majd , és az nem korrekciónak fog számítani . Ahhoz viszont istenesen fel kell mennie , sőt azon túl is / hogy legyen honnan /.
Azt látjuk március óta , hogy csak megy , megy fel szinte töretlenül a kisebb ellenállásokat leküzdve. Az első komoly ellenállás 1200 -250 körül van , ami a menő éveknek volt az alja , ahonnan voltaképpen elkezdett leesni.
Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 21:56
Előzmény: #20173  Törölt felhasználó
namost en lusta vagyok de azert megcsinaltam a rajzot

link

a lilaval jelolt beekelodesben vagyunk
a piros vonal a 2007 ota tarto csokkenes teteje

a fibo szinteket meg latod
tegnapig meg ugy volt hogy lefordul es kesz
erre most szinte atugrotta a 100%-ot es elindult a piros vonal fele
ott a piros meg a fibo kozott egy beszorulo haromszogre van esely amibol letorhet
en legroszabb esetben erre gondoltam ezert shortoltam
de azt nem is ...hat igen... ez a baj hogy nem is szamitottam ra hogy ma egybol megrohanja a pirosat....
pedig mindenre szamitani kell
Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 21:34
én is csak egy kis korrekcióra számítottam, de kifogyott a készlet belőle. mostmár jó esély van rá, hogy jövő péntekig irány észak. csak egyszer megérteném , mi a fene táplálja ezt a dilit
Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 21:14
Előzmény: #20174  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 21:14
ne bánkodj , mert jogosan gondoltad a shortot , mind megannyian mások is .. Mivel a bux túlszárnyalt legalább 2 - 3 %-t , jogosan vártuk némileg különállóan is , egy némi napközi lejtmenetet. Arról nem is beszélve hogy az sp-nél is vártuk az ellenállásról való kisebb lepattanást. Nos .. nem így lett .

Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 21:06
Előzmény: #20172  Törölt felhasználó
pontosan az amit írtál .. az 1100 :)
Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 21:02
Előzmény: #20170  Törölt felhasználó
a csokkeno trend 1093.... valahogy erosnek kene lennie mint ellenallas
ha mar elmegy 1100 fole akkor meg mi az isten tudna visszaforditani...
Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 21:01
Előzmény: #20163  Törölt felhasználó
igazabol en egyaltalan nem akartam shortolni mivel a tegnapi long nyyerot elraktam es ma csak figyelni akartam
aztan 150-nel annyira adtak huzamosabban is es minden vetelre raboritottak hogy gondoltam dobok ra en is
aztan ugy elmaszkaltam az uzletben es mire visszajottem felment 200 fole na mondom akkor kicsit tul van love de nem baj 300-nal megint raadtam... es itt vagyok beragadva pedig egyszer visszajott 300 ala..
igazabol arra szamitottam hogy napkozben lesz egy lefele csapkodas mint tegnap az adatok elott meg
de nem kurvara nem voltak beijedve a vevok az adatra
az intel jobban odatett neki tegnap mint gondoltam ma meg a jp kulonosen
hat ez meglodult igen
lehet ma ki kellett volna dobni bukoval mert holnap meg nagyobb lesz valoban

viszont technikailag minden eszmeletlenul tulvett itthon legalabbis ugyhogy... en gondolom azert valamennyire csak szamit ha mas nem adatig kicsit lentebb megy

ha holnap 500 folott nyit akkor meg mar ugyis mindegy :) ez a kor bukta es kezdhetem elolrol mert nagyajbol ez oda dob vissza mint ahola legmelyebben voltam
bar lassan mar nincs hova hatralni :)
de azert de teszek be tobb penzt
csak azzal jatszok ami meg februarrol maradt :)
Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 20:59
Előzmény: #20167  osbourne
sztem még mindig a beárazás folyik ... vagyis a válság okozta mélységnek a korrekciója.

ha majd a szintet eléri, akkor indulhat meg a normál kereskedés .

a szintet 1100 - 1250 közöttinek gondolom .
osbourne 2009. 10. 14. 20:58
Előzmény: #20167  osbourne
Már filóznak azon hogy mit kezdjenek a trágyadombbal maguk alatt ....

Pár honap el fog telni azzal hogy kitalálják ....
Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 20:57
Előzmény: #20165  Törölt felhasználó
vagy még tovább. tudomásul kéne venni, hogy lefújták a válságot. a kirobbantói (bankok) szépen tollasodnak ezen a cirkuszon, a többi meg senkit sem érdekel.
lehet érdemes becélozni az új csúcsokat :(
osbourne 2009. 10. 14. 20:53
Előzmény: #20165  Törölt felhasználó
Persze hogy az megy valahogy le kell ujra nyulni a befektetők pénzét.

Nehéz nekem is megszokni hogy a tőzsdei áraknak semmi köze nincs az gazdaság állapotával .... Az amcsik örülnek obama meg vakargatja a fejét hogy mit fog kezdeni kedvenc országával ....

Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 20:52
Előzmény: #20162  Törölt felhasználó
hát akkor velem együtt vagy a szarban .. :)

nekem ez a rv izé nem nagyon megy ... annál jobban a dev .. pedig azt mondják hogy a tőzsde könnyebb cuc. Mondjuk csak egy pár kontim van benne , de akkor is ...

na ugyenez a gondolkodás volt a válságban amin buktam vagy fél milkát ... / tartogattam , mert nagyon lerántották :)) . Amikor meg szabadultam tőle , akkor már nem egy zacskó bukó volt belőle , hanem egy zsák lett :(

szóval .. el kell adni, és nem bánkodni azon hogy rögtön utána megfordul és lemegy akár a pincébe is . Veszteni is tudni kell , -és azt a legnehezebb megtanulni ,

bár az is igaz, hogy fog itt még járni az tuti , csak az a kérdés , hogy mikor . hatin az a baj, hogy nem lehet mellette tdt-zve visszanyerni szép lassan a bukót .. ha meg tdt-vel fel lehetne kisérni , majd lefele is a cuccot, akkor azzal még külön profkot is be lehetne zsebelni .. :)

kiszámolat kérdése hogy eladni a drekket , vagy kivárni .. Nekem érdemesebb kivárni ,mert nem annyira itt cuccolok hanem a deven .. igaz az is hogy fent van a cumó, viszont az is , hogy most nagyon nekilódult . Ebből meg nem az lesz hogy holnap korrigy, hanem az, hogyha h.este 0, xx pluszt produkál az sp, az azt jelenti hogy pénteken már minuszba fordulhat -ami hétfői korrekciót jelenthet . Ha nem , akkor viszont csak jővő kedd , szerdát lehetne várni, de addigra már nagyon fentről indulna a cucc , ami kétségessé teszi, mivel az már inkább esés lenne mint korrekció . Így azt jelentheti hogy vagy kis bukóval , vagy min.profkoval szállhatnál már csak ki ..

hát cca . a számolat nálam így néz ki , főleg alátámasztja a fentieket az, hogy most az sp egy ellenállást leküzdve 1 egész feletti pluszt produkál jelenleg ... / bár a zárás még bőven hátravan

Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 20:43
már "csakazértis" megcsinálják. legfeljebb a x10 tőkeáttételt x12 emelik. ugyanaz a lufifújás folyik, mint a "válság" előtt. ha nem most akkor a mikulás vagy évvégi rallyban.
Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 20:40
Előzmény: #20163  Törölt felhasználó
ja, és semmi értelmes oka nem volt a fordításnak, csak egy hirtelen ötlet :(
Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 20:38
Előzmény: #20162  Törölt felhasználó
én sokkal jobban csináltam:( pénteken longnyitás, mondván, bankjelentések ezen a héten úgyis jók lesznek. erre hétfőn én majom átfordítom LONGba, majd bestoppolom 450-nél, arra gondolva, hogy addig úgysem megy el, erre pont addig ment és kivágott. ha ezek után megfordul, jut még dicséret a tükörnek :)
Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 19:48
Előzmény: #20153  Törölt felhasználó
siman de senki nem akart velem tarsalogni :)

mindig az olyan napokon allok szarul mikor elore bemondom az ultit hogy ma huzos nap lesz lehet jobb lenne nem is kereskedni aztan megis beugrok :)
Törölt felhasználó 2009. 10. 14. 19:47
Előzmény: #20159  Törölt felhasználó
aludjal mar inkabb mint hogy este idejossz tanacsokat oszotgatni mintha ertenel hozza kozben nappal meg gondolom ujsagot arulsz a sarkon azert nem vagy itt

Topik gazda

opcioka
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek