sajna az is benne van a pakliban, hogy hogy a sell gombot letiltották :)) a gyjket úgy alakítják, ahogy akarják, + az elemzői várakozásokat kell kellően letenni, s akkor minden eredmény happy
Kitört megint a vásárlási láz.
A futi egész héten hihetetlen pluszban van,igazából hírek nélkül.
Ennyire jó gyj szezonra számítanának?Vagy húztak még egyet,hogy magasabbról szóljon a short?
valszeg 20500-nál dől el a további irány
az előzőleg letőrt emelkedő csati alja van itt (visszateszt)
illetve a jelenlegi csökkenő csati teteje
kábé
Törölt felhasználó2009. 10. 07. 09:59
ez ingyenes real grafikonrajzoló, az eddigiek közül messze a legjobb, fél perc alatt települ, és minden van rajta, különösen azokhoz jó, amit nem tud a markers intrában
az sp-n nem visszahúzták, hanem ez csak egy ellenállás rohamozása volt .
lesznek vissza korrik , csak azt nem lehet még tudni , hogy mi lesz az sp teteje .. addig a bizonytalanság vagyis , a tető ezeddig való nem tudása miatt , az egész világ az attól való esést várja . Ez van immár két -3 hónapja .. riogatnak különfélékkel pl. W vagy éppen U alakú a cucc. Szerintem ez nem rally , hanem a válság okozta leesésnek a korrekciója . A korrekciók meg általában valamilyen alsóbb vagy felsőbb szint T/E-sa szokott lenni . Én azt sejtem hogy ebben az esetben a korrekció az esés kezdetének a pontjai közelében kell legyen , ami jelen esetben a korrekciónak a teteje . Hogy így van e vagy sem , az majd kiderül . De még mindig jobb ha vmilyen szabályt keresünk és ahhoz tartjuk magunkat , minthogy vakon keresgélünk mindenféle koncepció nélkül , és aztán emiatt minden hülyeséget elhiszünk .
v. kérdezzük meg xy-t hogy mire, hogyan rakjak ma . Ha meg nem úgy van , akkor meg lehülyézzük másnap :) Pedig tutira nem xy a hibás ..
bika küzd macival
de a csökkenő csati megtörni látszik óráson.
naposon 20500 felett törne a csati
akkor legalább dupla csúcs buxban (hatin magasabb csúcs lesz)
vagy jön 21,5k bux?
olyan mintha valamifele karbantarto szep sorban vegigmenne a reszvenyeken es mindegyiken huzna egyet
most a hatihoz ert...
a richter latvanyos volt de a mol is kicsit
A bux tegnap egy lefele ékből tört ki fel, és
a pár napos csökkenő csatorna tetejénél van.
ha fölé megy short kilőve ?!
tegnap nap elején kellett vna zárni :(((
megint bealudtam és elb.ztam
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)