meg sok az a brokerdij
0.3%-kal 60 ft korul kellene lennie egy kontraktusnak
most 200 tobb mint haromszor annyi mint sima reszvenynel
es raadasul mindket kotesert elkerik meg ha dt akkor is...
Meglátom hangulatfüggő, meg rá kell vennem magam egy min. bukóra. Ez mostanság nem volt. 150 pont nem a világ, de pont 150-nel több mint amennyi kéne. + broki.
Ki mit lát, pozik?
Na azért még egy mondat, én nem a mellemet döngettem, azt írtam hogy tegnap lehülyéztél, te olyan szépen ki tudsz oktatni mindenkit. Tegnap legfeljebb annyit kellet volna mondanod, na majd meglátjuk, nem lehülyézni.
a DT az a lényege hogy használj stoppot, természetesen ebbe a "taktikában" amit írtam megvannak a szabályok. Mindig van rizikó faktor, amit bele kell kalkulálni. Én nem biztattam senkit vételre, vagy eladásra leírtam amit tanultam. Azért jöttem át ebbe a topikba mert nem válaszolt az otp-ben PHXMIKE. Egyébként eddíg bejött a taktika, ahhoz képest csak lehurrogtok. Vitát befejeztem.
hagyjad nem kell foglalkozni
valojaban okostojas azt mondta tegnap hogy o ugy tanulta hogy ha ressel le nyit 2-3% akkor venni kell mert fel fog menni
na en erre mondtam hogy ez hulyeseg de hajra
termeszetesen neked is igazad van abban is hogy eso trendben ez nem jo strategia mert sokkal nagyobbat is eshet de en alapvetoen arra utaltam hogy az a hulyeseg ha ilyen statikusan megtanulja az ember hogy ha esik akkor venni kell
az hogy me van esely felfele egy kicsit az teny kulonosen azert mert amerika jokisfiu modjara nagyobb esesek utan mindig korrigal egy kicsit tehat esetleg kovethetjuk
a masik meg a mai kereskedesi viszonyok kozott a 3% amit emlitett kulonosen sok tehat ott mar nem biztos hogy az azonnali vetel a jo
en igy ertettem de azert is nem valaszoltam neki erdemben mert ilyen melldongetesre hogy neki volt igaza nincs ertelme mit mondani
majd kivegzi a piac aztan lesz ideje gondolkozni hogy kinek volt igaza
lehet hogy most mondjuk tenyleg neki de eleg ha csak egyszer nem jon be es ahogy mondod jon a margin call...
na mindegy
igy sem ert ennyit hogy tulbeszeljuk
artu lehet hogy lesz most egy kis felfele :) 20K folott dobod barmi aron? :) csak mert a 20200 amit irtal... haaaaat...:)
Vajon tavaly októberben is ezt mondtad volna amikor réssel le nyitás után nem sokkal már felfüggesztés volt? Mert tudod ilyen is van apukám. Persze most nincs akkora pánik értem én. De elég ha egyszer átugorja a stopodat a ticker és akkor aztán a DT-re jellemző 4-5x áttét baromi gyorsan ledarálja a tőkédet. És akkor jön akkor vagy egyből likvidálnak (másnap, ha aznap már nem lehet) vagy jön a margin call, hogy "Pízt vagy életet!"
es van vajon az a sokkal tobb szem az sokkal tobb penz is...?
ugy ertem van 1 nagybefekteto mondjuk aki feler 1 millio kisbefektetovel penzmozgatas szempontjabol akkor ugye nem sokra mesz azzal ha tavalyhoz kepest 586.789 uj tokeszamlat nyitottak a kicsik...
oke
ha tudod hogy mirol beszelsz akkor folytasd ezt az otp topicban mert itt senkit nem erdekel annak a fitogtatasa hogy kinek volt igaza plane hogy nem volt mert nem ezt irtad de mindegy nem farasztom vele magam
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)