jól van, ezt te tudod, csak figyelni kell a poziméretre, mert egy túlméretezett áttételes longot se biztos hogy ki tudsz ülni. És annál szarabb sincs, ha a likvidálás után fordul .
és tényleg mindig csak magadra halgass
Ha shortról volna szó nem volna kérdés. de longot ki lehet ülni, viszont egy 17k-s shortot sanszosan nem. Shortba soha nem fogok - stop - beragadni, max 1%-on dobni kell.
A másik oldalon meg ott van,hogy az eddig betolt rengeteg mentőcsomag nem a megfelelő helyen landolt.
Ha ez a lufi is kidurran,akkor nagyobbat fog szólni ,mint a lémanos.
Nem. Tegnap sokat gondolkodtam ezen. Lehet h rossz a következtetés, de a tavalyi zuhénál a se a tőzsdevilág, se a kormányok, se az emberek nem voltak felkészülve egy ilyen mértékű szopacsra. Bejött, és ezzel rengeteg ember figyelme irányult a tőzsdékre. Azt várják h kicsit lejjebb menjen ott beszállhassanak egy fasza longba. Ezért nem látom reálisnak h menjünk nagyon a pincébe. Lehet h esünk de sokan figyelnek árgus szemekkel. Sokkal többen mint tavaly. Hát ez a teóriám.
Szia! Tegnap este Hülyének néztél mikor azt írtam réssel nyitáskor az ellenkező irányt kell felvenni, daytrader az Otp -ben ezzel a technikával már ma kereshetett. Persze most majd írod hogy neked 50-60 ft semmi, de nekem volt igazam.
Láttunk már olyan napot ahol mindenki esést várt beshortolt azárt délután komoly plusszok születtek ebből. Érdekes nap lesz az biztos. Ha lejjebb megy belecsipegetek. Ha neadjisten visszamegy 20200-ra - ami kizárt - eladom a picsába az összeset.
oti 5183
mol 15000
ricsi 37700
telcsi 805
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)