dax szélesedő háromszöget rajzol, ha lejön az aljára az 5500 meglehet.nem bánnám, ha működne az alakzat trendfordító jellege :)) bár amilyen az én formám, szépen kitör felfelé :(
aki nem szokott hozzá , annak nagyon lélekromboló dogok ezek ... / igaz aki hozzászokott hogy veszt is néha egy jó nagyot , az se kész éppen a házaséletre rögvest utána ...
a probléma az ha rögtön utána nyerni akar mindenáron / pl. speciel hogy legalább kefélhessen :) ... Na akkor rámehet a gatyája is .
" Úgy tűnik a pár napos szünet után a befektetők elkezdték tovább fújni a lufit. Az árfolyamokat továbbra is elsősorban a pénzbőség határozza meg és kevésbé a jövőre vonatkozó optimizmus, amíg van olcsó pénz a világban, addig elviekben folytatódhat a hegymenet. "
pf cikk
ahogy mondod ... tényleg mintha valaki hiányzott volna tegnapról , és az most itt van és bosszut áll...
tegnap este beraktam gbp jpy-usd-re pozit , fel is ment vagy 2300 valamennyi dodora , most leolvadt 500 -valagmennyire , de le van drekkelve , akkor is hagyom..
Daxli tegnap örült,hogy kivették a kormányból a baloldali féket.Jöhetnek helyettük a liberok.
Snp meg 3 felvásárlásnak örült.
Mi meg annak örülünk,hogy másnak jól megy.:-)
ja tenyleg :) koszonom
na most mehetek vasarba, oszi vasarba
mindig ilyenkor van, lehet kolteni a penzt
lehet fogyasztani :)
na... megyek vasarba.. megyek fogyasztani.. nem mlesz semmi baj gyerekek majd en kivasarolom a vasarloerommel a vilaggazdasagi valsagot
(gazdag vagyok nem tudtatok :)
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)