hát ez nem igaz már! hát ezért olvaslak titeket?!
ti se tudtok semmit, csak találgattok, mi??!! még ilyet! fel vagyok háborodva. ilyen alapon lottózhatnék is.
:)
most az elemzők UTÓLAG megmagyarázzák fundásan , hogy fundásan miért is kezdett el megint emelkedni a cucc ...
szóval .. senki nem tud semmit előre . Tegnap reggel még véletlenül sem hangzott az el , hogy pl. " a korrekció kifilladóban van , lehetséges egy fordulat " vagy valami ilyesmi .. A TA felfelé menetkor is azt jelezte immár több hete , hogy túlvett a piac , na ezt is leszarta a piac ... Ugyhogy
itt a piros- hol pirost játszunk / persze annak aki az alját keresi mindenáron .
Tehát bebizonyosodott az amit gondoltam . Sok olyan helyzet van /még napközben is../ hogy sem TA-san , se fundásan nem lehet megalapozni hogy a piac a köv. órában napon mikor fordul , illetve mindig utólag lehet bele/megmagyarázni hogy miért tette azt amit tett . Ezekben az esetekben csak a piac az ami irányadó . Ekkor nincs TA ,funda , de még csak tőzsdepszichológia sem ...
jó reggelt mindenkinek!
most néztem, hogy a tegnapi rajzokból semmi nem jött át :( na mindegy, úgysincs semmi jelentősége.
remélem , ma megcsináljul a tegnapi nap inverzét :))
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)