Figyelj. Nem hallottad, vége a válságnak.
Aki eddig a shortban hitt, ő is longos lett, aki longolt és zárt, ő most újra nyitott.
Csak akkor tudnánk esni, ha USa is szakadna, és nem csak egy napot esne.
De most emelkednie kell. Akik csinálták a válságot, több pénzt akarnak, ezt a lufit még lehet fújni, hát fújják is. Ők tudják majd, mikor durran, hisz ők szúrják ki.
ha mindenki az emelkedésben hisz akkor ki vesz?
én fordítanék egyet
lassan senki sem hisz az emelkedésben mégis emelkedik..
ha 1x elfogy a szufla és elkezd igazán esni na akkor csak a mélyen lévő támaszok fogják meg
a baj az h. ez short szempontból (mivel nem tudjuk csak mindig hisszük) h. hol a teteje szinte lekereskedhetetlen..most a "kis nyerőt is eltenni" stratégia műxik szvsz
jah
de szerda ota tehat gyakorlatilag 1 kereskedesi nap alatt 1000 pont emelkedes
ez durva
nem zartam minden shortot igy nekem is kurva nagy buko...
ugy gondolom most mar felesleges zarni
de ezzel a nyitással sok shortos veszítette el a vagyonát, vagy egy részét
a mindenkiben pedig nem vagyok biztos
szerintem most tartunk ott, hogy már mindenki az emelkedésben hisz, a nehogy kimaradjak fázisban(50%)
mindenesetre, ebben a nemzetközi hangulatban nem esünk nagyot, részemről kivárás
igen
szerdan mindenki poziciot zart
a longosoknal a zaras eladas a shortosoknak vetel
tehat tobb shortos zart mivel emelekdesben zartunk
most a nyitasi resben meg tobben akik maradtak szerintem plusz meg longosok rasegithettek
namost ebbol az jhet le hogy a legkisebb megingasra most hogy mar kello magassagban vagyunk shortosok ezrei fognak razudulni hiszen pozicio nelkul vannak...
az embernek azért van nagyobb agya , hogy jobban összebonyolítsa a dolgokat :))
Az idő -tér elhajlításának elmélete igencsak megy nekünk - igaz még csak elméletben , de egy gyerek megmentése az éhhaláltól az még nem annyira / napi 5000 afrikai gyermek hal éhen ,- tehát ma is /.
De nemsokára megoldódik minden , mert a marsra is készül az expedició .
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)