aha csak jo lenne azt az eps-t meg is kapni
mert kurva jo hogy ez a kocsog csanyi bank a valsagban is nyereseget termel meg ulnek az ebrd milliardokon is es a reszvenyesek megsem kapnak osztalekot... menjem mar a ... hhmpppfmfm
hat basszus az ugyintezes miatt semmit nem tudtam delelott csinalni igy a mai nap mar nem nyulok bele
mikor reggel meg indulas elott meg lattam hogy nagyon beesve nyit arra gondoltam a felhuzasban jo lenne raadni
de mar megvolt
bar most meg mindig varok egy felmenetet de talan csak kedden lesz mar meg
most ugy gondoltam kedd kicsit pluszos vagy oldalazos nap es szerdan a hosszu szunet miatt beboritjak
de mivel mindenki arra szamit hogy szerdan a hosszu szunet miatt beboritjak igy aki jo aron akar kiszallni az gondolom sokkal elobb megkezdi eladni tehat ezert gondolom hogy kedd esetleg oldalazas, a mostani nagy beesest megvasarolo vevok meg a korabban kiszallok harca lehet....
na midnegy meglatjuk mi lesz meg ma itt raadni itt mar keso bar ki tudja...
fontos lesz látni, hogy mit csinál az OTP a 4350-el. Egyetlen támasza a közelben. Ha azt töri, akkor tényleg elég könnyen leeshet 3800-ra.
Ha 4350 viszont megtartja, akkor erős támasz válik belőle. És, ha hamar elmúlik a negatív hangulat a világ piacain, akkor lehet, hogy végig 4350 felett tud maradni és utána megy is fel.
A UBS a mai napon megerősítette, továbbra is eladásra ajánlja az OTP papírjait, amelyek 2.000 forintos, 12 havi célárfolyamát is megtartják. A UBS szerint a bank gyorsjelentése nem változtat a vállalat fundamentumainak értékelésén. A 2009-es részvényenkénti profitelőrejelzését a UBS elemzője ugyanakkor 21%-kal növelte, de 2010-re továbbra is 168, 2011-re pedig 389 forintos EPS-t prognosztizáltak.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)