BUX0912 napi: A rés betöltésre került a meredekebb trendvonal pedig megtört. Egyelőre még csak korrekcióra utaló jelzésként érdemes értelmezni, 15.500 forint alatt kell csak esésre gondolni.
Szerintem van benn igazság bár 15n5 bux0912nél már a promt emelkedő trend bőven törni fog.
Szerintem vége a dalnak. Volt az a trendfoldulós abandoned baby vagy mi a fene pár napja, abból 15500 körülig esett, onnan fel - ez a visszateszt, a 17k ellenállásig vitte. Onnan le - ezzel duplacsúcs alakult ki, újabb fordulós jelzés. USA ma (is) zakózott. Lassan kimondhatjuk, hogy az egy hétig tartó oldalazásból lefele tört ki.
Én személy szerint 12-12500 környékére várom, persze olyan szeptember-október távlatban.
Lehet. Ez most már nem egy hisztérikus esés, mint okt.-ben. Itt már spekizés van erőssen.
Ki próbálnak még hozni a válságból, amit lehet. :)
Még lehet, hogy ma 920 visszateszt lesz.
Ma is milyen furán esett, majd lihegve emelkedett, szinte hallottam, ahogy tolják a spekik felfelé.
4h , napos. szerintem az 50.es fibo táján járunk.lehet, hogy esni fog, de én úgy érzen elöbb visszamegy előző csúcsra.ezt nem kell szentírásnak venni, én ezt látom a tintapacában :))
Azért nem teljesen. Mert, ha az ember téves elemzés ellenére (szerencsésen) áll be jó irányba, az a későbbiekben megbosszulhatja magát. Egyszóval érteni szeretem a dolgokat.
hat nem
kedvetlen vagyok
igy aztan egyik depresszios roham a masiakt koveti
mar rajottem a betegsegemre
deperszonalizacios szindroma
vagy valami ilyesmi
a Numb cimu filmben lattam
szoval nekem tuti olyanom van
igy neha nem is erdekel a tozsde tehat be sem kapcsolom
na olyankor bukok mert a poziciot is otthagyom
vagy olyankor szalasztom el a nyerot
van amikor meg itt gubbasztok egesz nap
Jaj, de szép lenne, ha a 910 is törne.
Igaz, hogy holnap úgyis elemében lesz Egon. Mindenkit besokkol.
Már nem munkahipotézis lesz számára a 2300-as oti :)
Tudod... nekem egy nem megy, a short. :)
Habár már hati-ban még full macirally-ban is sikerült :)
Hej, de szeretem ezt a hati-t.
Múlt héten 17200 magasságában nagyon viszketett a sell gombon a kezem, de nyuszi voltam.
A milyen szép lett volna.
Na de ne legyünk telhetetlenek, a long-val kerestem szépen.
Habár holnap - igaz, hogy long nap - lehet, hogy bemerészkedek egy rövid nadrággal :)
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)