Möbius,zborde! Beind ultam én is erre az eus kereskedésre... ti hol kereskedtek?osztráki ában vagy németlandon?tudtok mondani olyan oldalt ahol meglehetne skubizni az árfolyamokat?mik az ottani kékcsippek?
Ha a budapesti utcákon jártok és felfedeztek valahol 1 szurke szinu Peugeot Partner-t IWY-731 es rendszámmal akkor jellezzétek... ellopták... :( A miénk szervizben a nagybratyoé a levesben...
Sziasztok ! Punnyadni látszik a társaság, pedig mekkora hír van ma és nem is következmény nélkül! Visszakap a Humet 700 Ft-ot és száguld az árfolyam! Akkor most beírom,hogy 200 K-t küldtem a Humet megmentésére! Ha jól számolgatom az arányokat (+2 Ft 700 Ft hírére),akkor ettől a hírtől máris mehet akár 600 Ft-ig! Na erre varrjatok gombot!
Törölt felhasználó2005. 03. 11. 11:16
Üdv mindenkinek! A véleményeteket szeretném kérni a Graphi-ról. Szerintem 1-1,5 éves távlatban nézve ez az egyik legbiztosabb részvény, ami ráadásul 20-50-95 százalékokkal teljesíti felül a várakozásokat már vagy 4 negyedéve (még akkor is ha ez sokszor nagyrészben a pénzügyi eredménynek is köszönhető). Ugyanakkor szeintem reálisan van árazva a versenytársaihoz képest is és a elemzők célárai tekintetében is. Szóval a kérdés az, hogy érdemes-e valaki szerint reménykedni max 2-3 héten belül egy 1600-ról induló kitörésben vagy itt van az árfolyam helye és csak hosszútávban érdemes gondolkozni? A válaszokat előre is kösz! Üdv.:
Igaza van crazyhorse-nak, itt már azért óriási profit takingek vannak a nagyokban, nem lehet nem észrevenni, hogy a crazy száguldás véget ért. :) Hiába megy ki új csúcsra valami, gyorsan visszaverik. OTP épp a második shouldert formálja meg... FHB is le fog ma szakadni 14000 alá, akkor is!
Jó napokat! BC-ben megy a gyűjtögetés miközben zuhan a piac... Mi lesz, ha emelkedünk megint??? :) Jól beverik a bluekat. Kérdés, hogy azért húzták fel ennyire, hogy ezen a szinten nagy mennyiségeket ki tudjanak rakni, vagy csak ezt a hosszúhétvége miatti parát kihasználva olcsóbban akarnak visszaszállni aztán megy tovább a vonat...
TIPPSAROK