JP ! Én nem a fotex ellen vagyok,mert aki időben beszállt az most mosolyog. Viszont a magam példáján(így kezdtem)mondom,az emberkék ilyenkor gyorsan zárják kicsit éppen vesztő pozícióban lévő papírjaikat azért hogy gyorsan beugorjanak ők is pl: a Fotexbe. De ha most ez a tető,akkor az dupla szo-ás.Én ezt tavaj tavasszal eljátszottam. Nem esett jól!
Kedves Minden6ó! Nagyon megéreztem, hogy a közelben vagy! :)) Neked elárulom, Rábám, Matávom és Freesoft-om van. Még mind a háromtól várok valamennyi emelkedést, de már idáig is mentek szépen. Mol-on gondolkoztam, de a mai hír kicsit elvette a kedvem.
nekem meg az jutott eszembe, hogy akinek van miből veszíteni, az nyugodtan kockáztasson... amíg te rendeled a kadarkákat, addig én csöndben ülök a söröm mellett, és minden6ó-val ábrándozunk, hogy 'egyszer majd mi is...'
matteo . Tudod aki nagyobb ,hogy ugy ne mondjam, hanem ugy mondjam pacban van, az mar hangosabban mer ordibalni. Ez egy viccrol jutott eszembe, s lam nagyon talalo.
Most ugy erzem magam , mint amikor Goethe elment Napoleonhoz.Napoleon nyakalta a csaszari kajat, Goethe meg csak szerenyen megreggelizni szeretett volna.Tudjuk mi lett ezeknek is a sorsuk.
Kedves JP! Én azért el szoktam olvasni a fórumot akkor is, ha nem írok be. Érdekes, hogy fiatalabb létemre mégis én választom a nyugodt emelkedőt, míg te nagyobb kockázatot mersz vállalni...
Szvsz,az OTP-t kell figyelni. Bármerre is mozdul majd el, az rossz lesz a kispapiroknak. Ha felfelé indul, akkor csak időlegesen,ha viszont lefelé, akkor véglegesen kell kiszállni a kicsikből. Tehát a rally addig tart,amig az OTP álldogáll.
TIPPSAROK