"apak: mintha eljött volna az aljáról, persze lehet, hogy tovább borítják..." Soha nem tudom mi lesz, azt tudom mi van most. Mindenki nyerhet, de előre nem tudom kijelenteni, hogy "ez vagy az volt az alja".
"Az OTP reakciója a kamatvágásra esés volt, így szerintem ez ma meghatározó lehet." Szvsz tök nem erről van szó. Ne felejtsd el, hogy 5250-ről indult. Mi történt? Múlt héten beindult a speki, hogy 50-nél nagyobb vágás lesz. Erre húzták meg az OTP-t (nem csak mint bankos, hanem mint a csúcsáról erősen beroggyant MOL kemény korrekciója mellett megmaradt egyetlen rövid távon is emelkedő blue-t). Aztán jött az első kijózanodás, hogy valszeg nem 50-nél nagyobb vágás (ekkor jött le pénteken és zárt 5600-on). Ma kiderült, hogy csak 50. Erre realizáltak, akik a kamatvágásra vettek. Ennyi.
Egyetértek, Wedge, jó lenne látni, mennyi van 5500-n eladásra, én személy szerint 5550-nél is már nyugodt lennék.
Törölt felhasználó2004. 11. 22. 14:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
lehoka: Kamatot csökkenteni nem kötelező... A forintot nem lehet felfelé támadni, ez csak népizgatás. Csak az inflációs várakozásokhoz van most köze a lépésnek, az pedig óvatosságra int egyelőre. A forintárfolyammal riogatni az embereket most csak rossz beidegződés a múltból.
Zborde, ennél többször már igazán nem tudok szólni :) Viszont az a legszebb az egészben, hogy teljesen irracionálisnak tűnik az emelkedés. Pedig nem is az. A saját tőke 1/3-án mint felvásárlási célpont? Hm. Nem is olyan bizarr ötlet...
Pontosítok: Ezt akkor írtam, és 4.900-en adtam el."Ezt, ha mesélnék nem hinném el!!!Akkor lehet, hogy 5.050 volt amire emlékeztem, és a 150-nel kevertem az 5150-et... Amióta eladtam 1 óra alatt emelkedett 150 forintot...Pedig napok óta itt az 5000 alatt tivornyázik..."
TIPPSAROK