Én mikor aláírtam a papírokat, mintha olvastam volna olyat, hogy a dtd long délután 3-ig átvezethető, de csak személyesen a bankban.
Bár most erről nem találok semmit.
Nem akarom leosztani itt az észt de szeretnék valamit megjegyezni:
Ebben a pillanatban néhány emberke elkezdte lezárni a short poziját és egy kis emelkedést generálva. Erre mi történik? Azt hiszik hogy vesznek és mindenki őrült módon egymást túllicitálva emeli az árfolyamot, zárva a shortokat hamis illuziókat keltve. Ez működne is ha nem ilyen nemzetközi helyzet volna. Amikor mindenki mínuszban, a régiót húzó orosz piac 5 %-os esésben van. Szerintettek itt ma lesz emelkedés? Mert én nem hiszem.
Néztétek az Amikat? Mert ahogy én láttom ott is piroslanak az indexek elég rendesen.
Akkor miért nem lehet tisztességesen nyugodtan és higgadtan esni a megfelelő mélységig? Ott ráérünk vásárolni.
ááá... az elképzelhetetlen... SZVSZ... Bár lehet hogy ezen már ők is izzadnak... de azért ez a fotex nem humet... a régi se volt az, ez még ugy sem... mellesleg szvsz akad ott shortos is meg longos is... azokat házonbelül intéznék el szvsz... A maradék veszteségét meg valszeg rávernék a ügyfélre, mellesleg jogosan...
TIPPSAROK